reklama
yenefer
Fanka BB :)
iws już niedługo trzeci krzyżyk nam stuknie Ale pocieszam się że męża mam starszego, więc zawsze będę tą młodszą ;P
iws
Fanka BB :)
Yenefer - Trzeba jakoś hucznie spędzić tę trzecią dziesiątkę Mój mąż jest ode mnie starszy jedynie o dwa tygodnie Mnie za to bliźnięta "prześladują" - Ja z Bliźniąt, mąż znak Bliźnięta, urodziły się bliźnięta Ciekawe co jeszcze mnie czeka
Iws mówisz, że Cię bliźnięta prześladują a co ja mam powiedziecieć - ja znak bliźnięta, mam braci biźniaków(oni też spod znaku bliźniąt), mój R z bliźniąt i urodziły się bliźniaczki. Przy większych imprezach trzy pary bliźniąt w jednym domu
Jedynka świetna fotka, super wygladasz, a Ty jestes jak kameleon, bo na każdym zdjeciu jakos inaczej wygladasz,
Co do blizniakow to u mnie w rodzinie byly ale to daleko, mojej babci siostra miala blizniakow, i brat dziadka tez mial. Jak pytalam gina czy to jest uzaleznione genetycznie to powiedzial ze jakby w rodzinie co pokolenie byly jakies blizniaki jakis wysyp to tak ale jak jest tak jak u mnie to ze przypadek.
Co do blizniakow to u mnie w rodzinie byly ale to daleko, mojej babci siostra miala blizniakow, i brat dziadka tez mial. Jak pytalam gina czy to jest uzaleznione genetycznie to powiedzial ze jakby w rodzinie co pokolenie byly jakies blizniaki jakis wysyp to tak ale jak jest tak jak u mnie to ze przypadek.
reklama