reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych pociech ;)

Luckaa - Czarnula to nasza Jula-Pyzula. Taka jej już uroda. Od urodzenia była bardziej zaokrąglona niż siostra :) Mniej sie rusza niż nasz szatan-Majka, która co zje to spali.

A balony wiszą nad łóżeczkami. Ciągną za sznurki jak oszalałe. Niedługo powietrze z nich zejdzie :)

Ostatnia edycja:
reklama
A teraz moje szkraby
Alan PA130029.jpg

i śpiący Natanek PA180064.jpg

Luckaa - Czarnula to nasza Jula-Pyzula. Taka jej już uroda. Od urodzenia była bardziej zaokrąglona niż siostra :) Mniej sie rusza niż nasz szatan-Majka, która co zje to spali.

A balony wiszą nad łóżeczkami. Ciągną za sznurki jak oszalałe. Niedługo powietrze z nich zejdzie :)
To identycznie jest u mnie Natan to grubasek i leniuszek tylko je i śpi a Alan drobniutki i kręcony:))

iws ale słodkie dziewczyneczki! Wyglądają na bardzo grzeczne i mają takie niewinne oczka :))

yaga super maluszki, malutkie kluseczki :))

milenka jeszcze raz gratki dla chłopców! Jak zobaczyłam torta to aż się oblizałam - mniam!

slicznosci te wasze dzieciaczki

Iws piekne oczeta maja twoje corcie :)

balony super pomysl

tez sie oblizalam jak zobaczylam torta! Milenka 100 lat dla maluszkow :)

Justella moi chlopcy maja takie same kombinezonki poznalam po uszach :D

wszystkie są urocze
moje 1 balony miały chyba jak skończyły 4 miechy to najlepsza zabawka ale niestety do kupienia w sezonie imprez a nie zimą hi hi
Iws ale fajniusie no nie malutkie:)

Mielenka fajny torcik

to ja ja załączam wczorajsze he he

P1040919.jpgP1040918.jpgP1040930.jpgDominisia śmieszka, hm co ja robię tu?, Mati-oddaj aparat!

reklama
Do góry