reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych pociech ;)

reklama
Yenefer mi tez serce sciska, ale juz wiem kiedy on kombinuje ze na raczki to wlasnie byl ten placz... taka mysza moja, synus mamusi.

Yaga jakie piekne zdjecie :) rzeczywiscie jakby fruwali

a to moje maleństwa kochane:):)
Franuś:
Picture 131.jpg
Kubuś:
Picture 125.jpg
a oto nasza limuzyna z maluszkami w trakcie spaceru,ktora sprawuje sie całkiem dobrze jak na razie:)
Picture 112.jpg

Justella jakich masz slicznych synkow :)) takie malenstwa. Limuzyna tez fajna ale Ty prezentujesz sie fantastycznie!!! czy to Ty bylas w ciazy jeszce pare tygodni temu :) ? super!!!!

Justella jakich masz slicznych synkow :)) takie malenstwa. Limuzyna tez fajna ale Ty prezentujesz sie fantastycznie!!! czy to Ty bylas w ciazy jeszce pare tygodni temu :) ? super!!!!

dzieki jedyneczko:)za te ich minki to bym ich chyba schrupała.Twoje maleństwa tez sa przepiekne,tak ładnie ich ubierasz:)a mi ludzie nie wierza ze jestem 3 tyg po porodzie,a jeszcze jak dodaje ,ze bliźniąt to juz w ogole patrza na mnie jak na kłamczuche;)

dzieki jedyneczko:)za te ich minki to bym ich chyba schrupała.Twoje maleństwa tez sa przepiekne,tak ładnie ich ubierasz:)a mi ludzie nie wierza ze jestem 3 tyg po porodzie,a jeszcze jak dodaje ,ze bliźniąt to juz w ogole patrza na mnie jak na kłamczuche;)

Justella super wyglądasz!!!!Ja też nieskromnie powiem że dobrze się ze sobą czuję po porodzie poza tym brzuchem wiszącym:(
A jak patrze na twoich synków to jakbym mojego Jeza widziałą bardzo podobny!!!
Jutro wrzucę foty z naszego ierwszego spaceru dzisiaj i naszego xlandera jakby ktoś był zainteresowany :)

reklama
Do góry