reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

WOW Jakie Audi ma Thorianek. Tylko pozazdrościć, też bym takim pojeździła (tylko ciut większych gabarytów :) )

Ikalla jaki piękny kapelusz ma Twoja Niunia. Śliczności.

Jola widzę, że też Michał zmotoryzowany. Przystojniak mały!!

Wikuś ma świetne to zdjęcie w czapeczce. Myśliciel. A to drugie to jak taki typowy facet mi się od razu kojarzy " mama a gdzie butla?" . Jakoś tak mi się śmiesznie skojarzyło...

reklama
jejku co to za wypasione auto i samo jezdzi?? maluch sie nie boi?? pewnie ma duza frajde :)

my kupilsmy kapelusz dla poli z przeznaczeniem na chrzciny (z rozmiarowka dla 6 mies dzieciaka) i co moja corka ma tak mala glowe ze ten kapelusz nadal jej sie wkolo glowy kreci i ciagle spada :( chyba na drugi rok jeszcze jej starczy :)

jejku co to za wypasione auto i samo jezdzi?? maluch sie nie boi?? pewnie ma duza frajde :)

my kupilsmy kapelusz dla poli z przeznaczeniem na chrzciny (z rozmiarowka dla 6 mies dzieciaka) i co moja corka ma tak mala glowe ze ten kapelusz nadal jej sie wkolo glowy kreci i ciagle spada :( chyba na drugi rok jeszcze jej starczy :)

Takie rozmiarówki są. Jak ja kupiłam Nadii czapkę na 6 miesięcy to też nadal za wielka jest, a tak mi się strasznie podobała...

Autko sprawuje sie super!!maly sie nie boi ani troche!!nie wspomne o corce gdzie wczoraj jedzila w nim z kolezankami.Autko jedzi same i tez mozna sterowac pilotem,ma wgrane piosenki i zrobil furore,zaraz smigamy pojedzic bo sie laduje!!!POLECAM

14092011379.jpg

DSC_0005.jpg

Mój roczniak.

DSC_0954.jpg

A tu torcik (kupny). Może kształt czy dekoracja nie typowo dziecięca, ale smak tego tortu jest mniam i zamawiam go od swoich 18-tych urodzin - nie znudził się :)

reklama
Do góry