reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

Oj rety ja wcale już nie mam dla was czasu a tak miło popatrzeć na te nasze szkraby!!! Cudne są!!!
Kinia ale młoda znalazła sobie schowanko:-D a moja Daria dzisiaj rano Blankę w szafie zamknęła przez przypadek ale było płaczu i histerii Blanka do tej pory ma do niej żal i jej wypomina, że jak mogła zamknąć ją w szafie!!!
wrzucam swoje piraniule:-D

Załączniki

• P8280211.jpg
    P8280211.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 125
  • P8210169.jpg
    P8210169.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 122
  • P9110308.jpg
    P9110308.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 123
  • P9120309.jpg
    P9120309.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 123
  • P8110102.jpg
    P8110102.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 131
reklama
Zaglądam tu często, jednak nie zawsze zdążę coś popisać. Uwielbiam ten wątek :)

Marietta Jaki już duży przystojniak !Fajny jesienny spacerek, z muchomorem sper!:)
Anitas Jej jakie wspaniałe urodzinki :tak: Wszyscy dostojni i eleganccy, najpiekniejszy solenizant, i czy mi sie zdaje...On jest już takkki duzy! Nie , no urósł pięknie! 100 lat jeszcze raz :)
Trixi obie córeczki przeurocze! Podobne, a jednak inne. Słodziutkie, a Kasiulka jakie ma juz piekne włoski. Maleństwo do zacałowania, aż mi się zamarzyło wyściskać takiego maluszka.Podziwiam, jak dajesz radę, dzielna jestes. Urodzinki i torcik 1 klasa! :)

Justyna No to teraz juz wiem po kim Wiktorek tak wysoki chłopak :) Fajowy spacer z tata za rączkę :tak:

Małpko, achy i ochy....! Śliczne dwa blondasy! Szczuplutkie , piekne oczy...ale beda laseczki. Ba...juz są :) I dwa smoczki obok śpioszków, urocze to zdjęcie :tak: Jej ale ten czas biegnie szybko...Dopiero co Twoja starsza córcia była takim niemowlaczkiem, teraz masz dwie duże dziewczynki :)
PrzyszlaMamo, kolejny wspanialy, jesienny spacerek. Torianek super sobie radzi z chodzeniem, ale miło :) Córcia jaka już duża.

Jej...i tyle jeszcze zdjęć, których nie opisałam, a oglądałam , no tyle na teraz zapamietalam, a cha jeszcze wspaniała wszędobylska córcia Kini :) Ta szuflada extra, ale zdaje sie ze juz tez pisałam, sama nie pamietam , wstyd ;)

Podrzucam kilka naszych świeżych fotek.

Załączniki

• JUla jak Joksi X2011.jpg
    JUla jak Joksi X2011.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 134
  • smutna.jpg
    smutna.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 112
  • Zadanie bojowe dla cavaliera .Rozśmieszamy Julkę ).jpg
    Zadanie bojowe dla cavaliera .Rozśmieszamy Julkę ).jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 116
hej kochane troszke was zaniedbalam przyznaje... nasze szkraby juz roczne chyba wszystkie a pozmienialy sie he fajnie .. dodam fotki lobuziaka pozeracza mojego czasu IMG_4066.jpgIMG_4092.jpgIMG_4098.jpg

reklama
śliczne zdjęcia piękne te nasze dzieciaczki i jakie zdolne:)

Zdjęcie0797.jpgpierwsza wyprawa rowerowa z kochanym dzidziusiem:)

Zdjęcie0798.jpgkochany śmieszek:)
Zdjęcie0828.jpgdzisiejsze z placu zabaw:)
i spaceru

Załączniki

• Zdjęcie0818.jpg
    Zdjęcie0818.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 95
Ostatnia edycja:
Do góry