reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

a to moja zdj z wczoraj

Załączniki

• P9042291.jpg
    P9042291.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 100
reklama
Ja mam 21 lat i nigdy nie spotkałam się z jakimiś nie przyjemnościami odnośnie tego że mam dziecko nawet jak miałam te 15 lat i chodziłam wtedy z rocznym bratem na spacery zawsze mnie straszę panie zaczepiały jakiego to mam słodkiego synka żadnych złośliwości
wink2.gif

a to mój Kacpi w dniu swoich pierwszych urodzin spadł ze schodów na klatce i nabił sobie ogromnego guza na głowie :)

DSC03792.jpgDSC03776.jpgDSC03786.jpg
Pierwsze zdjęcie dmuchamy świeczki, drugie z tatą i dziadkiem oglądają prezenty
a trzeci z babcia i z mamą :)

ja też rodziłam mając 21 lat i nikt wprost nic nie mówił, za plecami podejrzewam, że nie raz coś głupiego gadali.

No ale wstawiam zdjęcia bo dawno nic nie wklejałam
DSC_0008 modified.jpg DSC_0011 modified.jpg DSC_0028 modified.jpg DSC_0034 modified.jpg DSC_0049 modified.jpg DSC_0056 modified.jpg DSC_0067 modified.jpg DSC_0076 modified.jpg
pencil.png

reklama
Do góry