reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

Kinia ale słodziak siedzi w tej szufladzie, nasz upodobał sobie szafke pod tv i czesto w niej posiaduje
Marta Adasko mega przystojniak, a torcik, az by sie chciało skosztowac tak apetycznie wyglada

wszystkie dzieciaczki wrzesniowe sa cuuudne:tak::tak::-)

reklama
Ale apetyczny tort :) U nas impreza się przesunie, ale za to dodaję zdjęcie "co zrobić, żeby się nie nudzić podczas choroby?"

Zobacz załącznik 391996

hahah to jest pomysl, my szuflad nie mamy ale za to jak prasuje to wyrzuca wszystkie rzeczy z koszyka plastikowego i sama sie tam laduje czasem potrafi przesiedziec dobra godzine! ale ostatnio i tak przechodzi faze buntu i rzuca sie na podloge lub innymi rzeczami w podloge, na szczescie potem sama sie w minute uspokaja hahaha

haha mój do szuflady tez jeszcze nie wchodzil ale lubi sie nimi bawic...
marta tort wyglada bardzooo apatecznie hmm... :p
a ja dodam fotki z dzisiejszego spacerku :) IMG_3854.jpgIMG_3860.jpgIMG_3863.jpgIMG_3876.jpgIMG_3872.jpgIMG_3874.jpg

Ale te wasze dzeiciaczki roczniaczki są już duże.
Mój to taki dzidziuś nadal.
To zdjęcia z rocznicy urodzin z 7 wrzesnia
DSC04823.jpgDSC04832.jpg
A te z uroczystości rocznicowej w niedzielę

DSC04989 - Kopia.jpgDSC04980.jpgDSC04982 - Kopia.jpgDSC04984 - Kopia (2).jpgDSC05024 - Kopia.jpgDSC05028 - Kopia1.jpg

hejka

Trixi sliczna z Was rodzinka, dziewczynki przeslodkie,wcale sie nie dziwie ze nie masz czasu na bb
ja do teraz dopoki oli nie zaczela chodzic tez nie mialam czasu na bb az tyle ile bym chciala laczac role kobiety pracujacej i matki

Marietta Twój mały już tak dorośle wygląda, świetne zdjecia, z muchomorem najlepsze :)
Anitas wcale nie taki dzidziuś, na moje oko całkiem spory facecik
Trixi obie gwiazdy przecudowne, na pierwszej fotce Kasia tylko ją wycałować

reklama
Do góry