reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

reklama
nie bede komentowac kazdego osobno bo zabrakło by mi słów hehe
nasze szkraby wrześniowe są najpiękniejsze .. te uśmiechy spojrzenia ach...
a ja też dodam fotki
1. pt. poczytasz mi?
2. taka oo!:)
IMG_1845.jpgIMG_0654.jpg

malgos super z Ciebie mamusia i super masz synusia :):):)
ksiulka usmiech Twego Skarba - bezcenny!!!!
emilia chlopcy jak malowani:)
beniaminka Juleczka swietna i jaka opaska super:) Jak dla malej damy przystalo:)
marietta Twoj synus taka mam madra minke na tym pierwszym zdjeciu ze wyglada jakby juz z pol roczku mial :)

cudniaste nasze słoneczka!! co niektóre szkaby to już widzę za czytanie się biorą haha:-Dmarietta twój bąbel to będzie łamał serducha że hej jak się tyle bajek naczyta to potem bedzie laskom opowiadał hihi:-D

malgos ślicznie razem wyglądacie
ksiulka bombowo:-)
emilia PTZYSTOJNIAKI z Twoich chłopAKÓW:-)
beniaminka Julka na ostatnich zdjęciach jest przeurocza .Mała księżniczka
marietta ,Twój Maluszek wygląda o wiele poważniej niż pozostałe dzieciaczki,ale jaki przystojniacha.ho ho ho
skrzacie,w końcu.....:-)Dawno tu Anielki nie było.mały krasnalek;-):-)

Już nie wiem co komu miałam napisac :-D Tak mnie zauroczyły wszystkie brzdące same śliczności a niedawno były z nich takie małe fasolki:-)
A ja wstawię Małgosię z jej najlepszymi przyjaciółmi;-):-D
SDC11016.jpg SDC11009.jpg

reklama
Do góry