reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

whitney - właśnie teraz dostrzegłam mate Tiny Love, my też mamy - tylko małpią wyspę - Adaś jak narazie nie narzeka :D I z Karolinki mega strojnisia :D Czerwona sukienka i te rajstopki mnie rozwaliły! :)

reklama
Marta, Adaś - fryzura rewelacyjna, moja Karolinka przy nim to łysolek ;-)
Jojo, Gosia jaka poważna w tej karocy, :-) za to u siostry na kolankach zdecydowanie przyjemniej ;-)

Dzięki za miłe słówka :-) no jest wesoło z taką gromadką ale czasami to już wysiadam :tak:
Asiek tak po domu Gosia jeździ w spacerówce(parasolce) ale nie na siedząco_Oparcie się rozkłada na prawie leżąco,tak jest mi wygodnie bo wózek jest zwrotny i mogę z nią więcej zrobić nawet do łazienki z nią wjadę ;-) A spacerówka nie chicco tylko corrado czy jakoś tak jakaś nieznana firma był niedrogi(129 zł) ale jak na razie jestem bardzo zadowolona

P1170505.jpgP1170506.jpg

reklama
Do góry