reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

Skrzacik Amelka sliczniutka, a pradziadkowie jacy szczesliwi:tak:

beniaminko nie moge sie napatrzec na Julcie w tej opasce, wyglada cudnie:tak:. Antos dopiero wczoraj pierwszy raz z pleckow na brzuszek zrobił obrot, i teraz juz na pleckach nie chce lezec:no:

marietta synus rzeczywiscie na starszaka wyglada, i jaki oczytany:-D:-D

jojo ale cudaczek z Twojej Małgosi:tak::-D. Pewnie sobie sprawdza czy mama paznokietki poobcinała:-D:-D

reklama
Dziewczynki tyle mnie nie było, że jak miałabym sie odnosi do każdego smyka oddzielnie to zjęło by mi to z 5 stron wiec mówię krótko: "Bożesz jakie śliczności":-D:-D:-D

mam 5 miesiecy :)

k5m3.jpgK5m.jpgk5m2.jpg

reklama
trixi śliczna ta wasza królewna i wszystkiego najlepszego dla Kasieńki z okazji 5cio miesięcznicy
jojo na zabawkach zaoszczędzisz śliczny bobasek:)
skrzaciku zazdroszczę że twoja dzidzia tak lubi swoje łoże i jeszcze ten usmiech zniewalający, mój synio lubi łóże ino do spania :-D

Do góry