reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

reklama
Trixi pieknota kochana, cudne rumiane policzki, lazurowe oczka, widać że dziewczyneczka od razu! całuski dla Kasieńki z okazji 5 miesięcy:*************
Jojo, nózia najlepszą przyjaciółką córeczki, słodkości :*** :)
Skrzacie, piękna ta twoja Amelka! :)

skrzaciku sliczna jest Twoja corunia:)
jojo Malgosia to mala spryciulka :) hihi
trixi Kasia mala gwiazdeczka, jakby wiedziala ze jej zdjecia cykaja:) i wszystkiego najlepszego dla Kasiuni z okazji 5 - ciu miesiecy!!!
asiek u mnie kazdy obiadek wyglada wlasnie tak!!! Lenka boska.

A tu najswiezsze zdjecia Majeczki:
DSCF8639.jpgjestem padnieta po gosicach, dajcie mi spokoj :)
DSCF8664.jpgmama i ja :)
DSCF8651.jpglubie sobie posiedziec sama...
DSCF8658.jpgi w foteliku tez:)
DSCF8674.jpgubaw po pachy:):):)

To i ja pochwale się moim maleństwem ;) Roksanka ;) 20110123763.jpg20101224690.jpgIMG_0992.jpgIMG_0856.jpg20110123748.jpg20110123769.jpg20101224689.jpgIMG_1087.jpg Wszystkie dzieciątka są śliczne! Takie malutkie dzieci są przesłodkie ;)) Czytam was dziewczyny regularnie ale jakoś nie mogę się zebrać żeby coś napisać. Moje dzieciątko pomimo że jest grzeczne to 5 min samo się nie zabawi. W dzień ma kilkanaście drzemek po 30 min i w tym czasie robię cokolwiek w domu. Nocki za to są super śpi ładnie od 23 do 5, zje mleczko i śpi do 10 :) Oj rozpisałam się a to nie ten wątek ;)

Asiek, boskie ujęcie reporterskim okiem mamusi :)Lenka mała laseczka, normalnie przesłodziak !
Gosheek, śliczna córeczka, i wcale nie wygląda na zagłodzone dziecię, jest w sam raz! Po prostu dba o linię ślicznotka :)
Gugalove i 3 dzisiaj frrumowa piękność, ech oczy cuuudne! A uśmiech uroczy! I widzę , że Roksanka podobnie marszczy czółko jak moja Julka, aż się taka śmieszna fałdka robi, ale to ma po swoim tatusiu :)

reklama
Do góry