reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

reklama
Trixi pieknota kochana, cudne rumiane policzki, lazurowe oczka, widać że dziewczyneczka od razu! całuski dla Kasieńki z okazji 5 miesięcy:*************
Jojo, nózia najlepszą przyjaciółką córeczki, słodkości :*** :)
Skrzacie, piękna ta twoja Amelka! :)

skrzaciku sliczna jest Twoja corunia:)
jojo Malgosia to mala spryciulka :) hihi
trixi Kasia mala gwiazdeczka, jakby wiedziala ze jej zdjecia cykaja:) i wszystkiego najlepszego dla Kasiuni z okazji 5 - ciu miesiecy!!!
asiek u mnie kazdy obiadek wyglada wlasnie tak!!! Lenka boska.

A tu najswiezsze zdjecia Majeczki:
DSCF8639.jpgjestem padnieta po gosicach, dajcie mi spokoj :)
DSCF8664.jpgmama i ja :)
DSCF8651.jpglubie sobie posiedziec sama...
DSCF8658.jpgi w foteliku tez:)
DSCF8674.jpgubaw po pachy:):):)

To i ja pochwale się moim maleństwem ;) Roksanka ;) 20110123763.jpg20101224690.jpgIMG_0992.jpgIMG_0856.jpg20110123748.jpg20110123769.jpg20101224689.jpgIMG_1087.jpg Wszystkie dzieciątka są śliczne! Takie malutkie dzieci są przesłodkie ;)) Czytam was dziewczyny regularnie ale jakoś nie mogę się zebrać żeby coś napisać. Moje dzieciątko pomimo że jest grzeczne to 5 min samo się nie zabawi. W dzień ma kilkanaście drzemek po 30 min i w tym czasie robię cokolwiek w domu. Nocki za to są super śpi ładnie od 23 do 5, zje mleczko i śpi do 10 :) Oj rozpisałam się a to nie ten wątek ;)

Asiek, boskie ujęcie reporterskim okiem mamusi :)Lenka mała laseczka, normalnie przesłodziak !
Gosheek, śliczna córeczka, i wcale nie wygląda na zagłodzone dziecię, jest w sam raz! Po prostu dba o linię ślicznotka :)
Gugalove i 3 dzisiaj frrumowa piękność, ech oczy cuuudne! A uśmiech uroczy! I widzę , że Roksanka podobnie marszczy czółko jak moja Julka, aż się taka śmieszna fałdka robi, ale to ma po swoim tatusiu :)

reklama
Do góry