reklama
Beniaminka
Fanka BB :)
Trixi pieknota kochana, cudne rumiane policzki, lazurowe oczka, widać że dziewczyneczka od razu! całuski dla Kasieńki z okazji 5 miesięcy:*************
Jojo, nózia najlepszą przyjaciółką córeczki, słodkości :***
Skrzacie, piękna ta twoja Amelka!
Jojo, nózia najlepszą przyjaciółką córeczki, słodkości :***
Skrzacie, piękna ta twoja Amelka!
gosheek
skrzaciku sliczna jest Twoja corunia
jojo Malgosia to mala spryciulka hihi
trixi Kasia mala gwiazdeczka, jakby wiedziala ze jej zdjecia cykaja i wszystkiego najlepszego dla Kasiuni z okazji 5 - ciu miesiecy!!!
asiek u mnie kazdy obiadek wyglada wlasnie tak!!! Lenka boska.
A tu najswiezsze zdjecia Majeczki:
jestem padnieta po gosicach, dajcie mi spokoj
mama i ja
lubie sobie posiedziec sama...
i w foteliku tez
ubaw po pachy
jojo Malgosia to mala spryciulka hihi
trixi Kasia mala gwiazdeczka, jakby wiedziala ze jej zdjecia cykaja i wszystkiego najlepszego dla Kasiuni z okazji 5 - ciu miesiecy!!!
asiek u mnie kazdy obiadek wyglada wlasnie tak!!! Lenka boska.
A tu najswiezsze zdjecia Majeczki:
jestem padnieta po gosicach, dajcie mi spokoj
mama i ja
lubie sobie posiedziec sama...
i w foteliku tez
ubaw po pachy
Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
Zobacz załącznik 321390Zobacz załącznik 321391wersja przed i po- obiadek dzis nie smakował
Zobacz załącznik 321392
bo zupa byla za slona
Asiek i Gosheek dziewczynki jak malinki
To i ja pochwale się moim maleństwem Roksanka Wszystkie dzieciątka są śliczne! Takie malutkie dzieci są przesłodkie ) Czytam was dziewczyny regularnie ale jakoś nie mogę się zebrać żeby coś napisać. Moje dzieciątko pomimo że jest grzeczne to 5 min samo się nie zabawi. W dzień ma kilkanaście drzemek po 30 min i w tym czasie robię cokolwiek w domu. Nocki za to są super śpi ładnie od 23 do 5, zje mleczko i śpi do 10 Oj rozpisałam się a to nie ten wątek
Beniaminka
Asiek, boskie ujęcie reporterskim okiem mamusi Lenka mała laseczka, normalnie przesłodziak !
Gosheek, śliczna córeczka, i wcale nie wygląda na zagłodzone dziecię, jest w sam raz! Po prostu dba o linię ślicznotka
Gugalove i 3 dzisiaj frrumowa piękność, ech oczy cuuudne! A uśmiech uroczy! I widzę , że Roksanka podobnie marszczy czółko jak moja Julka, aż się taka śmieszna fałdka robi, ale to ma po swoim tatusiu
Gosheek, śliczna córeczka, i wcale nie wygląda na zagłodzone dziecię, jest w sam raz! Po prostu dba o linię ślicznotka
Gugalove i 3 dzisiaj frrumowa piękność, ech oczy cuuudne! A uśmiech uroczy! I widzę , że Roksanka podobnie marszczy czółko jak moja Julka, aż się taka śmieszna fałdka robi, ale to ma po swoim tatusiu
No właśnie moja też ma po tatusiu W sumie teraz się zmniejszyła ta fałdka bo na początku się wszyscy śmiali z tegoI widzę , że Roksanka podobnie marszczy czółko jak moja Julka, aż się taka śmieszna fałdka robi, ale to ma po swoim tatusiu
reklama
Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
Gugalove -slodkosci
Skrzaciku a prababcie i pradziadka to az duma rozpiera na tych zdjeciach ,no ale co sie dziwic maja przesliczna prawnuczke!
Skrzaciku a prababcie i pradziadka to az duma rozpiera na tych zdjeciach ,no ale co sie dziwic maja przesliczna prawnuczke!