reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

reklama
nie bede komentowac kazdego osobno bo zabrakło by mi słów hehe
nasze szkraby wrześniowe są najpiękniejsze .. te uśmiechy spojrzenia ach...
a ja też dodam fotki
1. pt. poczytasz mi?
2. taka oo!:)
IMG_1845.jpgIMG_0654.jpg

malgos super z Ciebie mamusia i super masz synusia :):):)
ksiulka usmiech Twego Skarba - bezcenny!!!!
emilia chlopcy jak malowani:)
beniaminka Juleczka swietna i jaka opaska super:) Jak dla malej damy przystalo:)
marietta Twoj synus taka mam madra minke na tym pierwszym zdjeciu ze wyglada jakby juz z pol roczku mial :)

cudniaste nasze słoneczka!! co niektóre szkaby to już widzę za czytanie się biorą haha:-Dmarietta twój bąbel to będzie łamał serducha że hej jak się tyle bajek naczyta to potem bedzie laskom opowiadał hihi:-D

malgos ślicznie razem wyglądacie
ksiulka bombowo:-)
emilia PTZYSTOJNIAKI z Twoich chłopAKÓW:-)
beniaminka Julka na ostatnich zdjęciach jest przeurocza .Mała księżniczka
marietta ,Twój Maluszek wygląda o wiele poważniej niż pozostałe dzieciaczki,ale jaki przystojniacha.ho ho ho
skrzacie,w końcu.....:-)Dawno tu Anielki nie było.mały krasnalek;-):-)

Już nie wiem co komu miałam napisac :-D Tak mnie zauroczyły wszystkie brzdące same śliczności a niedawno były z nich takie małe fasolki:-)
A ja wstawię Małgosię z jej najlepszymi przyjaciółmi;-):-D
SDC11016.jpg SDC11009.jpg

reklama
Do góry