reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

Lilu, ale masz super rodzinkę, im więcej tym weselej, bardziej rodzinnie...pozazdrościć rodzinki, a dzieciaczki razem w łóżku-rewelacja!:tak::happy:
Przyszła_mamo świetnie wyglądasz, Torianek już duży, ale nam te dzieciątka rosną! Bardzo ładnie wygladasz, dzidziuś służy!:happy:
Kerna- ale Laurka śliczna dziewczynka, jaka okrąglutka, mleczko mamy służy! Wiesz, gdybyś nam nie pisała że Laura ma nie całkiem sprawną rączkę pewnie bym nie zauważyła. Będzie dobrze, zobaczysz!:happy:
Guusia, wow ależ Ty młodziutko wyglądasz, jak piętnastolatka...naprawdę :-) I też masz już fotkę z synusiem, moja Julka tez ze mna pozowac nie chciala, mama to tylko od cycolenia jest ;-) Slicznie ubrany, a pysiulka mu prawie nie widać :-)

reklama
ŚLICZNE TE WASZE POCIECHY TAKIE słodkie!!!! Zdjęcie0200.jpg oZdjęcie0210.jpgZdjęcie0072E001.jpg

Beniaminko 15 lat, ah kiedy to było:) ale o dowód cały czas mnie proszą jak chce kupic cos procentowego w sklepie, teraz wygladam jak dziecko z dzieckiem:) a pyszka mu nie widac bo tak sie złosnik wiercił ze mu czapa się obsuneła.

Karolina Julcia na ostatnim zdjęciu wygląda przecudnie, taką fajną minke zrobiła ze oka nacieszyc nie mogę:) i te słodkie rózowe ciuszki...ah rozmarzyłam się
Ja juz planuje druga dzidzie- oczywiscie dziewczynkę i będe sobie ją stroic w rózowe sliczne sukieneczki:D

Guusia czego ty od siebie chcesz, ładna dziewczyna z Ciebie :) O Olafku nie wspomnę :)
Karolinko małe cudo w domku masz, pięknie się uśmiecha :)

O jakie wy dziewczyny urodziwe jesteście!!!!! I gdzie wy macie te ciążowe kilogaramy???:szok: takie chudzinki same!! ale przynajmniej widać po kim dzidziolki odziedziczyły urodę!! cudne te nasze maluszki i takie minki robią że szok!!!!:-D
ja się jeszcze nie dorobiłam zdjęcia z małą bo ja patrzec na siebie nie mogę ale zaraz jak mi pozwolą piranię to ściągne fotki z aparatu i wkleję!!:tak:

Gaja jaki on puciaśny:-D super!!!!

a to moja pirania mała!!!:-)

Załączniki

• PB010086.jpg
    PB010086.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 85
  • P9170197.jpg
    P9170197.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 96
  • PA270052.jpg
    PA270052.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 89
  • P9140185.jpg
    P9140185.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 97
  • PA210047.jpg
    PA210047.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 88
  • P9160190.jpg
    P9160190.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Gaja jaki Maksio fajniutki jest i papuśny, Ty też świetnie wygladasz, ps.fajne okularki, bardzo mi się podobają i kolorek i kszałt.

Małpko ale słodka ta Twoja Pirania:) fajnie pokoik urządzony

Do góry