reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

Guusia mam nieodparte wrażenie że widziała cię gdzieś w realu, ale nie wiem gdzie i czy to w ogóle możliwe:-p wyglądasz bardzo bardzo młodo, śliczna jesteś:tak:

gaja no nie ma się co chłopcu dziwić że chce dużo jeśc sam mały nie jest, taki grubcio ;-) a i taką mamusię chętnie pocycka, fajna babka z ciebie :-p:-p:-p
małpko córeczki rewelacja, Blanka jak z reklamy, loczki jak aniołek, a pokoik jak z marzeń małej dziewczynki, mojej taki to by się podobał :tak:

Kerna twoja Laurka wyglada jak moja starsza córka też była taka pulchniutka, a jak już wyzdrowieje to na szczęście na fotkach nie bedzie widać ze rączka była chora ;-)

kasikN
śliczny synuś i podpisuję się pod postami dziewczyn bardzo ładnie ubrany, gustownie, mały przystojniak.....

karolina Julka śliczna i widzę, że buzia już ładna i zdrowa, bardzo się cieszę bo wiem po troszku co przeżywałaś :tak:

reklama
Kasik, ale przystojniaczek z Twojego synusia! :-)
Karolino- piękna Twoja Julcia i jak cudnie wystrojona :-)
Gaju, Maksiu ma takie slodkie spojrzenie, to chyba te piękne , duże oczy...po Tobie! Uroczo wyglądasz.
Wstretnamalpko- ae masz dwie laseczki, a starsza taka słodka blondyneczka, aniołeczek! ATy ją nazywasz piranią, a malutka przekochana, ma superaśne , jędrne usteczka :-)
Anitas, Julka też nosi rozmiar 56, ale juz niektore za małe, wiec zdarza sie nam ubierac na 62 :-)Kilka pajacyków już odłożyłam, bo za małe, to samo czapusie i skarpetki :szok:

moja mysz

Załączniki

• Zdjęcie194usmiech.jpg
    Zdjęcie194usmiech.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 71
  • DSC00956ssssssssssseeeeeeeeeee.jpg
    DSC00956ssssssssssseeeeeeeeeee.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 70
  • DSC00970mamam.jpg
    DSC00970mamam.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 76
  • DSC00907mmmmmmmm.jpg
    DSC00907mmmmmmmm.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 65
  • DSC00974n.jpg
    DSC00974n.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 66
  • DSC00968.jpg
    DSC00968.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 75
  • DSC00913.jpg
    DSC00913.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 78
  • DSC00975iiiiiiiiiiiiiiiii.jpg
    DSC00975iiiiiiiiiiiiiiiii.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 69
Betti, ale cudnie małą stroisz :-D Śliczna panienka, a Ty narzekasz na nią, a Ona takie piękne uśmiechy rozdaje :-) Podglądam Was na Nk i sympatyzuję, pozdrawiam Cię :-*

Pierwsze zdiecie to Franus w pierwszych dobach po urodzeniuIMG_0946.jpg
te juz z ostatniego tygodniaIMG_1007.jpgIMG_1014.jpgIMG_1015.jpgIMG_1010.jpgIMG_1021.jpg

Wszystkie dzieci urocze i takie słodkie tylko sie zachwycać.

beti śliczna maleńka, a jak cudownie ubrana:)

magi jaki słodki ten Twój Franio:)

kasik, ale przystojniak mały, i fajnie tez wystrojony, taki mały elegancik:)

lilu nie wiem a może kiedyś sie gdzieś minęłyśmy i nawet nie wiemy:) świat jest mały:)

reklama
Do góry