reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

Guusia mam nieodparte wrażenie że widziała cię gdzieś w realu, ale nie wiem gdzie i czy to w ogóle możliwe:-p wyglądasz bardzo bardzo młodo, śliczna jesteś:tak:

gaja no nie ma się co chłopcu dziwić że chce dużo jeśc sam mały nie jest, taki grubcio ;-) a i taką mamusię chętnie pocycka, fajna babka z ciebie :-p:-p:-p
małpko córeczki rewelacja, Blanka jak z reklamy, loczki jak aniołek, a pokoik jak z marzeń małej dziewczynki, mojej taki to by się podobał :tak:

Kerna twoja Laurka wyglada jak moja starsza córka też była taka pulchniutka, a jak już wyzdrowieje to na szczęście na fotkach nie bedzie widać ze rączka była chora ;-)

kasikN
śliczny synuś i podpisuję się pod postami dziewczyn bardzo ładnie ubrany, gustownie, mały przystojniak.....

karolina Julka śliczna i widzę, że buzia już ładna i zdrowa, bardzo się cieszę bo wiem po troszku co przeżywałaś :tak:

reklama
Kasik, ale przystojniaczek z Twojego synusia! :-)
Karolino- piękna Twoja Julcia i jak cudnie wystrojona :-)
Gaju, Maksiu ma takie slodkie spojrzenie, to chyba te piękne , duże oczy...po Tobie! Uroczo wyglądasz.
Wstretnamalpko- ae masz dwie laseczki, a starsza taka słodka blondyneczka, aniołeczek! ATy ją nazywasz piranią, a malutka przekochana, ma superaśne , jędrne usteczka :-)
Anitas, Julka też nosi rozmiar 56, ale juz niektore za małe, wiec zdarza sie nam ubierac na 62 :-)Kilka pajacyków już odłożyłam, bo za małe, to samo czapusie i skarpetki :szok:

moja mysz

Załączniki

• Zdjęcie194usmiech.jpg
    Zdjęcie194usmiech.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 66
  • DSC00956ssssssssssseeeeeeeeeee.jpg
    DSC00956ssssssssssseeeeeeeeeee.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 66
  • DSC00970mamam.jpg
    DSC00970mamam.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 74
  • DSC00907mmmmmmmm.jpg
    DSC00907mmmmmmmm.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 62
  • DSC00974n.jpg
    DSC00974n.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC00968.jpg
    DSC00968.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 72
  • DSC00913.jpg
    DSC00913.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 73
  • DSC00975iiiiiiiiiiiiiiiii.jpg
    DSC00975iiiiiiiiiiiiiiiii.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 67
Betti, ale cudnie małą stroisz :-D Śliczna panienka, a Ty narzekasz na nią, a Ona takie piękne uśmiechy rozdaje :-) Podglądam Was na Nk i sympatyzuję, pozdrawiam Cię :-*

Pierwsze zdiecie to Franus w pierwszych dobach po urodzeniuIMG_0946.jpg
te juz z ostatniego tygodniaIMG_1007.jpgIMG_1014.jpgIMG_1015.jpgIMG_1010.jpgIMG_1021.jpg

Wszystkie dzieci urocze i takie słodkie tylko sie zachwycać.

beti śliczna maleńka, a jak cudownie ubrana:)

magi jaki słodki ten Twój Franio:)

kasik, ale przystojniak mały, i fajnie tez wystrojony, taki mały elegancik:)

lilu nie wiem a może kiedyś sie gdzieś minęłyśmy i nawet nie wiemy:) świat jest mały:)

reklama
Do góry