reklama
Beniaminka
Fanka BB :)
Dziękujemy za miłe słowa A Julka już naprawdę pulpecik, ważyła dzisiaj 3800g, wiem że to nadal malutko, ale przy swoim startowym 2260g to juz ladnie przybrała.
Malgos- super mama, laska, przyszła żona...no ślicznie! :-)
Monika- przesłodki i braciszek również! :-)
No i w koncu mam fotke z mala, niewazne ze z mokrymi włosami ;-)
Zobacz załącznik 296155
i z tatusiem, oczywiscie ładniejsze
Zobacz załącznik 296156
Malgos- super mama, laska, przyszła żona...no ślicznie! :-)
Monika- przesłodki i braciszek również! :-)
No i w koncu mam fotke z mala, niewazne ze z mokrymi włosami ;-)
Zobacz załącznik 296155
i z tatusiem, oczywiscie ładniejsze
Zobacz załącznik 296156
lilu02
A to fotki z chrzcin z ubiegłego tygodnia....
1. to moje dzieciaki w moim łóżku jakoś najbardziej im tu odpowiada
2. pochrzcinowe rozpakowywanie prezentów, moje dzieciaki nie mogły się doczekać co też dostała siostrzyczka..ja też
3. moja siostra z Lilu
4. a tu ksiądz tłumaczy mojej starszej córce jaka jest teraz ważna w rodzine, znam tego księdza 15 lat ale jeszcze takiego roześmianego jak wtedy go nie widziałam
Beniaminko na fotka widać jaka jesteś szczęśliwa, pięknie po prostu, spełniona kobieta!!!!
1. to moje dzieciaki w moim łóżku jakoś najbardziej im tu odpowiada
2. pochrzcinowe rozpakowywanie prezentów, moje dzieciaki nie mogły się doczekać co też dostała siostrzyczka..ja też
3. moja siostra z Lilu
4. a tu ksiądz tłumaczy mojej starszej córce jaka jest teraz ważna w rodzine, znam tego księdza 15 lat ale jeszcze takiego roześmianego jak wtedy go nie widziałam
Beniaminko na fotka widać jaka jesteś szczęśliwa, pięknie po prostu, spełniona kobieta!!!!
Załączniki
Ostatnia edycja:
przyszla_mama81
Mama81
Benia ale wystroiłaś małą królewnę ) jak patrze na Twoje zdjęcie to takie ciepło bije od Ciebie )
Liliu jakie kochajace sie rodzeństwo a pokoik jak swietnie urzadzony ))
przyszłam mamo jak ty młodziutko wygladasz- szok )
Liliu jakie kochajace sie rodzeństwo a pokoik jak swietnie urzadzony ))
przyszłam mamo jak ty młodziutko wygladasz- szok )
Saraa
Malgos -ale laska z ciebie a synus cudny po mamusi.
Monika - superowe malenstwo
Beniaminka - macierzynstwo ci sluzy , slicznie wygladasz, a Juleczka to prawdziwa ksiezniczka a tatus jaki dumny.
Przyszla mamo - Torian to maly przystojniak
Lilu-piekna z ciebie kobieta , taka z klasa , dzieciaczki superowe ale najmlodsza wymiata doslownie.
Asiek a twoje ksiezniczki zreszta z Toba na czele to poprostu jak modelki.
Monika - superowe malenstwo
Beniaminka - macierzynstwo ci sluzy , slicznie wygladasz, a Juleczka to prawdziwa ksiezniczka a tatus jaki dumny.
Przyszla mamo - Torian to maly przystojniak
Lilu-piekna z ciebie kobieta , taka z klasa , dzieciaczki superowe ale najmlodsza wymiata doslownie.
Asiek a twoje ksiezniczki zreszta z Toba na czele to poprostu jak modelki.
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Zobacz załącznik 296733Zobacz załącznik 296732
To ja Wam pokażę jak wygladamy. Nasze ćwiczenia i sprawność rączki. Tyle Laura jest w stanie zrobić rączką....
ależ ona klusia kerna I wiesz jak teraz patrze na jej rączkę to moja Ola identycznie miała a lekarz nawet nic nie stwierdził tylko ja zauważyłam i sama ją ćwiczyłam i teraz ma w pełni sprawną rękę. Ale do teraz nie wiem co to było :/
reklama
Beniamiko świetnie wyglądasz i nie ważne ze z mokrymi włosami, ważne ze jest pamiatka Jula słodziutka dziewczynka, taka duzia juz się robi ślicznści
przyszła mamo Torianek mały przystojniacha, fajniutki chłopczyk
lilu widzę ze juz po chrzcinach, mała Lilu jaka grzeczniutka i jaka wystrojona slicznie
Kerna gaja ma racje że Laura mała klusia, jaka ona słodka,a jaka ma fajna minkę na zdjeciu i wcale ta rączka jej urody nie ujmuje, więc nie przejmuj się tylko dalej dzielnie cwicznie a efekty same się pojawią niedługo
to i ja się ujawnie, zdjęcie rozmazane bo to mój S. robił a z niego taki fotograf jak ze mnie mechanik, i jakos dziwnie wyszłam, ale co tam pamiątkę juz mam, pierwsze zdjęcie z moim małym złosnikiem( pozowac nie chciał)
przyszła mamo Torianek mały przystojniacha, fajniutki chłopczyk
lilu widzę ze juz po chrzcinach, mała Lilu jaka grzeczniutka i jaka wystrojona slicznie
Kerna gaja ma racje że Laura mała klusia, jaka ona słodka,a jaka ma fajna minkę na zdjeciu i wcale ta rączka jej urody nie ujmuje, więc nie przejmuj się tylko dalej dzielnie cwicznie a efekty same się pojawią niedługo
to i ja się ujawnie, zdjęcie rozmazane bo to mój S. robił a z niego taki fotograf jak ze mnie mechanik, i jakos dziwnie wyszłam, ale co tam pamiątkę juz mam, pierwsze zdjęcie z moim małym złosnikiem( pozowac nie chciał)