reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

Beniu ale Jula już kluska piękna się robi :)
Małgos weź dziewczyno więcej swoich zdjęć nie wstawiaj bo normalnie człowiek w kompleksy popada ;) A synuś boski :)

reklama
Dziękujemy za miłe słowa :) A Julka już naprawdę pulpecik, ważyła dzisiaj 3800g, wiem że to nadal malutko, ale przy swoim startowym 2260g to juz ladnie przybrała.

Malgos- super mama, laska, przyszła żona...no ślicznie! :-)
Monika- przesłodki i braciszek również! :-)

No i w koncu mam fotke z mala, niewazne ze z mokrymi włosami ;-)
Zobacz załącznik 296155
i z tatusiem, oczywiscie ładniejsze :-D
Zobacz załącznik 296156

A to fotki z chrzcin z ubiegłego tygodnia....
1. to moje dzieciaki w moim łóżku jakoś najbardziej im tu odpowiada
2. pochrzcinowe rozpakowywanie prezentów, moje dzieciaki nie mogły się doczekać co też dostała siostrzyczka..ja też :p
3. moja siostra z Lilu
4. a tu ksiądz tłumaczy mojej starszej córce jaka jest teraz ważna w rodzine, znam tego księdza 15 lat ale jeszcze takiego roześmianego jak wtedy go nie widziałam :)

Beniaminko na fotka widać jaka jesteś szczęśliwa, pięknie po prostu, spełniona kobieta!!!!

Załączniki

• chrzciny1.jpg
    chrzciny1.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 87
  • chrzciny.jpg
    chrzciny.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 98
  • chrzciny3.jpg
    chrzciny3.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 90
  • chrzciny2.jpg
    chrzciny2.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 91
Ostatnia edycja:
Beniaminko - z Mamusia tez sliczne!ale Krolewna chyba podobna do Tatusia ?

Lilu - najbardziej podoba mi sie zdjecie "lozkowe", uroczy widok, taka rodzinka w komplecie:)

Benia ale wystroiłaś małą królewnę :)) jak patrze na Twoje zdjęcie to takie ciepło bije od Ciebie :))

Liliu jakie kochajace sie rodzeństwo a pokoik jak swietnie urzadzony :)))
przyszłam mamo jak ty młodziutko wygladasz- szok :))

Malgos -ale laska z ciebie a synus cudny po mamusi.
Monika - superowe malenstwo
Beniaminka - macierzynstwo ci sluzy , slicznie wygladasz, a Juleczka to prawdziwa ksiezniczka a tatus jaki dumny.
Przyszla mamo - Torian to maly przystojniak
Lilu-piekna z ciebie kobieta , taka z klasa , dzieciaczki superowe ale najmlodsza wymiata doslownie.
Asiek a twoje ksiezniczki zreszta z Toba na czele to poprostu jak modelki.

IMG_6204.jpgIMG_6209.jpg

To ja Wam pokażę jak wygladamy. Nasze ćwiczenia i sprawność rączki. Tyle Laura jest w stanie zrobić rączką....

Zobacz załącznik 296733Zobacz załącznik 296732

To ja Wam pokażę jak wygladamy. Nasze ćwiczenia i sprawność rączki. Tyle Laura jest w stanie zrobić rączką....

ależ ona klusia kerna :) I wiesz jak teraz patrze na jej rączkę to moja Ola identycznie miała a lekarz nawet nic nie stwierdził tylko ja zauważyłam i sama ją ćwiczyłam i teraz ma w pełni sprawną rękę. Ale do teraz nie wiem co to było :/

reklama
Beniamiko świetnie wyglądasz i nie ważne ze z mokrymi włosami, ważne ze jest pamiatka:) Jula słodziutka dziewczynka, taka duzia juz się robi:) ślicznści

przyszła mamo Torianek mały przystojniacha, fajniutki chłopczyk

lilu widzę ze juz po chrzcinach, mała Lilu jaka grzeczniutka i jaka wystrojona slicznie:)

Kerna gaja ma racje że Laura mała klusia, jaka ona słodka,a jaka ma fajna minkę na zdjeciu:) i wcale ta rączka jej urody nie ujmuje, więc nie przejmuj się tylko dalej dzielnie cwicznie a efekty same się pojawią niedługo:)

to i ja się ujawnie, zdjęcie rozmazane bo to mój S. robił a z niego taki fotograf jak ze mnie mechanik, i jakos dziwnie wyszłam, ale co tam pamiątkę juz mam, pierwsze zdjęcie z moim małym złosnikiem( pozowac nie chciał)
DSCN1003 modified.jpg

Do góry