reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

Gaja Maksio dosłownie do schrupania

Małpko sliczne te Twoje piranie. Ślicznie im w tych rozach. A urode pewnie po mamusi odziedziczyły:tak:. I pokoik przecudny.

Guusia kobitki maja racje, Ty na 15-latke mi wygladasz:szok:, A Olafek słodziutki

Karolina
Julcia przeurocza, a usmiech ma cudny.

Kerna ale z Laurki fajny szkrabik, i jakie ma pucki.

reklama
to moze zaczne tak:

kerna ja podobnie jak beniaminka gdybym nie wiedziala o raczce Twoje malej to nawet bym sie nie dopatrzyla.

beniaminka Ty i w mokrych wlosach wygladasz uroczo:)

Gaja slicznie wygladasz..masz taka fajna urode:) a syncio papusny;)

guusia ladna blondyneczka z Ciebie:) synek za bardzo nie chcial sie ujawnic..

malpko slodkie dziewczynki masz:)

karolina ale slodki ma usmiech Twoja niunka:)

hmm bo wygląda normalnie.Ale jedynie co potrafi zrobić to unieść ja na taka wysokość. Póki co nie jest w stanie jej zgiąć w łokciu...zwróćcie uwage na wasze maluchy jak machają łapkami....a u nie ta rączka jest ciagle wzdłuż ciała i jedynie te kilka cm uniesiona...

Bidulka z naszej Laurci:( ale Kerna nie martw się będziemy mocno trzymały kciuki i modliły się żeby rączka szybko zyskała całkowitą sprawność!!! tulimy was!!!!!

Kerna sliczna jest ta twoja Laurka, a raczka na pewno wroci do sprawnosci , bo widze , ze cwiczycie ostro.
Wstretnamalpko ale u Ciebie dwie Miss Polonie rosna.

a to moj Skarbek

1a.JPG3a.JPG2a.JPG4a.JPG

dokladnie tak kerna..trzymamy kciuki za niunke i wierzymy ze bedzie dobrze:)

kasik na pierwszej fotce jakbym widziala mojego dawida..tak samo uklada sie do snu:) ale masz przystojniaka i jak fajnie go ubierasz:)

reklama
Kerna ja też przyłączam się do tych kciuków. Bedzie dobrze!!!
Kasik, mały to taki przystojniaczek, no no... a mojemu nadal sa za duże jeszcze ubranka, teraz nosi jeszcze rozmiar 56, a wczesniej miał 50.

Do góry