reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

reklama
Beniaminko Julcia rosnie jak na drożdzach, śliczna dziewczynka:) ja też zdjecia z małym nie mam:(

Malgos wow nie mogę wyjsc z podziwu, rodziłysmy mniej więcej w tym samym czasie a ty wygladasz juz jak modelka a ja jak wieloryb:D a mały też już duży i słodziutki:)

ja dzis muszę sobie zrobic jakieś zdjecie z Olafkiem, bo tak dziwnie jakoś, z tatusiem ma a z mama nie. No i szukam jakiegoś fajnego albumu na zdjecia zeby wywołac bo kocham takie zdjęcia które można dotnąc. Tylko chciałam taki album kartkowy a nie taki zwykły, tylko znajduje wszystkie z białymi kartkami to pewnie będą się brudzic:(

Sprzed kilku dni

Załączniki

• PA270492.jpg
    PA270492.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 59
  • PA210454.jpg
    PA210454.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 69
jak zawsze same gwiazdeczki:)
Malgos - wygladasz rewelacyjnie , cala szczuplutka , tylko cyc porzadny;)
ja zaliczam sie do grona Mam bez zdjec:)moje dziecko bedzie myslalo, ze go zostawilam w pierwszych dniach zycia...

reklama
Guusia to i ja pochwale Olafka, super trzyma głowke. Antos pod tym wzgledem to leniuszek

Beniaminka Julcia pozuje niczym prawdziwa modelka. A tatus widac ze w corci zakochany

Małgos ale dzaga z Ciebie, figura na 6, włosy prosto od fryzjera, niezle no, no. A synus do schrupania normalnie

Asiek sliczne z Was dziewczynki

Saara synus przeuroczy

Do góry