reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

Co do planowania plci to wcale nie jest takie jasne haha. W szpitalu , pytalam sie na obchodzie lekarzy czy mozna zaplanowac plec a oni wszyscy w smiech , ze ich ordynator planowal syna i ma 5 corek.Szewc bez butow chodzi.
Malgos ale maly jest slodki
Mammi fajowe malenstwo
Skrzat ona jest sliczna a jaka silna
Asiek wy obie jestescie poprostu sliczne

A to moj Maxiu
DSCN4700.jpgDSCN4677.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Malgos - śliczny się synuś udał! :)
Mammi -rośnie Ci przystojniak!
Skrzat śliczna jest a jakie minki słodkie :)
Asiek piękna Mama i piękna córcia....i wiesz moja Julka ma taką sama fryzurkę jak Lenka:)
Saraa przekochany śmieszek! :)
Haszi cudna królewna mała, a wanienka to to magiczne wiaderko ?

asiek jaka ona słodziutka, sliczna jak mamusie:) ja nie mam nawet jednego zdjecia z Olafem, tez musze chyba sama zrobic

Sara ale słodziak, a jak się juz ekstra uśmiecha:)

haszi sliczna ta Twoja Antosia:)

a to nasz mały złośnik po dzisiejszej kapieli

Załączniki

• DSCN0988 modified.jpg
    DSCN0988 modified.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 90
reklama
Do góry