reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

reklama
Boziu! Jakie śliczne dzieciąteczka! Pooglądałam sobie troszkę na polepszenie humoru , bo właśnie odwiedziłam wątek "pożegnania" !
W każdym dniu dziękuję bogu że mamy zdrowe i śliczne nasze maleństwa!

gosiunia podpsiuje sie po twoimi slowami, to najwiekszy cud miec zdrowe dzieci :)

Wszytskie maluszki rozkoszne, Magi super sesja naparwde.. my tez planujemy naszym maluszkom jakos sesje profesjonalna zrobic, mamy sasiada fotografa wiec chyba sie skusimy :)
Saraa jaki twoj syneczek duży i sliczny

Jesli ktoregos dzidzia pominelam to przepraszam, wszytskie sa sliczne :)

Zdjęcie0277.jpgZdjęcie0289.jpgZdjęcie0288.jpg
Zdjęcie0279.jpg
a to mój mały zuch :)

ksiulka jejciu az sie nadziwic nie moge wyglada jakby wogole mu to problemu nie sprawialo:) moje dziecie postawion giba sie na boki strasznie..... sliczny chlopczk:)))))))

Ksiulka synus ma sliczną buziunie...i szok on tak długo stoi czy tylko na pare sekund? czy napewno ma 4 miesiace z groszami, a nie rok?

reklama
Ksiulka śliczna, kochana buziunka! Taki słodki mały mężczyzna :happy:
Jak on cudnie stoi :szok::eek::-) Czy ona tak sam, bo na fotce wyglada jak roczny chlopczyk, ktory stawia swoje pierwsze kroczki :) Moja rwie sie do stania, ale zdecydowanie trzyma się za rączki nas, ale takie cuda...nonono :tak:

Do góry