reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

reklama
Boziu! Jakie śliczne dzieciąteczka! Pooglądałam sobie troszkę na polepszenie humoru , bo właśnie odwiedziłam wątek "pożegnania" !
W każdym dniu dziękuję bogu że mamy zdrowe i śliczne nasze maleństwa!

gosiunia podpsiuje sie po twoimi slowami, to najwiekszy cud miec zdrowe dzieci :)

Wszytskie maluszki rozkoszne, Magi super sesja naparwde.. my tez planujemy naszym maluszkom jakos sesje profesjonalna zrobic, mamy sasiada fotografa wiec chyba sie skusimy :)
Saraa jaki twoj syneczek duży i sliczny

Jesli ktoregos dzidzia pominelam to przepraszam, wszytskie sa sliczne :)

Zdjęcie0277.jpgZdjęcie0289.jpgZdjęcie0288.jpg
Zdjęcie0279.jpg
a to mój mały zuch :)

ksiulka jejciu az sie nadziwic nie moge wyglada jakby wogole mu to problemu nie sprawialo:) moje dziecie postawion giba sie na boki strasznie..... sliczny chlopczk:)))))))

Ksiulka synus ma sliczną buziunie...i szok on tak długo stoi czy tylko na pare sekund? czy napewno ma 4 miesiace z groszami, a nie rok?

reklama
Ksiulka śliczna, kochana buziunka! Taki słodki mały mężczyzna :happy:
Jak on cudnie stoi :szok::eek::-) Czy ona tak sam, bo na fotce wyglada jak roczny chlopczyk, ktory stawia swoje pierwsze kroczki :) Moja rwie sie do stania, ale zdecydowanie trzyma się za rączki nas, ale takie cuda...nonono :tak:

Do góry