reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

reklama
Ksiulka też jestem w szoku! Dzielny maluch, aż trudno uwierzyć! A jakie długie ma nóżki!

Przyszła mamo - Torianek - słodziak - do zacałowania!

Aga26ka - cudne rodzeństwo! Wiktorek - przystojniak!

k8sad - śliczne zdjęcia! A z cieknącą ślinką mnie rozbraja!

A to mój Franuś

Załączniki

• DSC00196.jpg
    DSC00196.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 95
  • DSC00092.jpg
    DSC00092.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 74
  • DSC00205.jpg
    DSC00205.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 72
  • DSC00197.jpg
    DSC00197.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 78
k8sad śliczne foteczki, i Bartus jaki w obiektyw zapatrzony albo w fotografa.

Ritka Franus jest boski w tych okularach:-D. Oj widac, ze mu mamusine mleczko słyzy:tak:;-)

Ritka ale też chłopinka z niego porządna lub sprawia takie wrażenie :)
A tu Maks z okazji 5-m-cy, no i ja bo tak wyszło ;)
DSC_0017.jpg DSC_0041-1.jpg DSC_0044.jpg
pencil.png

K8sad śliczny Bartuś, ma cudowne oczy i jaki zapatrzony w obiektyw :-)

Ritka Franus cudny, no.Masz sliczne dziecko, a tych okularkach no nie pogadasz, supcio!I papusny slodko, widac mleczko mamusi służy :tak:

Gaja-Maks, jak zwykle urzeka swoja minka niewiniątka, aniołka, grzeczniaczka :-) Sweeeeeet!!! I zdaje sie do mamci podobny będzie :-)

Super dzieciaczki!! Wszystkie są przeurocze i każde z osobna wyjątkowe ;) A tu me dziecię:
1. Z serii "Mam mamę i nie zawacham się jej użyć"!!
2. Trzeba jeść, żeby być dużą dziewczynką
3. "Mama już przestań, bo się wnerwię"

Załączniki

• DSC01193.jpg
    DSC01193.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 85
  • DSC01175.jpg
    DSC01175.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 86
  • DSC01194.jpg
    DSC01194.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 86
Gaja - Maksio faktycznie ma minę niewiniątka! Cudny klopsik!
Mój Franuś sporawy - waży już 7600 - kawał chłopa!
Kinia! Cudne zdjątka! Księżniczka piękna!
Beniaminko - dzięki wielkie!

reklama
Gaja, i od razu włosów mniej ;-)
Kinia, czyżby mała próbowała jeść paluszkami? :-) Super zdjęcia
Ritka, mały w okularkach wygląda słodko :-)

Do góry