reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

reklama
Wow!! ale wspaniale maluchy :):):)
magdzik Twoj synus to wyglada juz jak powazny kawaler :):):) Takie ma spojrzenie przystojniaka :)
gaju super masz dzieciaczki! Maksiu taki pulchniutki:) I jakie fajne przebrania mialy Twoje starszaki! Kto je tak wymalowal???
85justyna Wiktor chyba dziennikarzem bedzie tak gazety czyta:) a Ty jaka chudziutka!
ropuszko Twoja dziewczynka jak malowana :)
agata1985 przesliczne masz dzieciaczki:)
ania_86 Lenka slodziutka i jakie ma juz dlugie wloski!!
anitas jaki Twoj synek dlugasny!!! i coreczka jaka slicznotka :)
sara przesliczne zdjecie!!! takie magiczne i Twoj chlopczyk taki kochany na nim :)
przyszla_mama Twoje dzieciaczki tez super, a synek to ma niemale udka:)
magi ja tez chce takie zdjecia!!!! Przecudowne!!!

Ropucha Laura cud dziewczynka sama słodycz!!
Agata 1985 Roksanka wygląda jak aniołeczek jest przepiękna!! a z Dominika mały przystojniaczek rośnie :-)
Ania_86 zdjęcie w czapie cudowne!!
Anitas_2 Dzieciaki śliczne!! a Kamilek strasznie wysoki wszystkie laski będą jego :-D
Saraa zdjęcie cudowneeeee a synek jeszcze bardziej cudowny,śliczny i aż brak mi słów z tego zachwytu ;-)
Przyszła_mamo Torianek jest prześliczny!
Magi78 fotki zajebiste !! jak się przegląda te zdjęcia sprzed kilku miesięcy to człowiek nie może uwierzyć jak te dzieci szybko rosną a jeszcze niedawno z brzuchami się turlałyśmy :-D słodziaki kochane

przyszla_mamo śliczne rodzeństwo,Torianek mały przystojniak

magi78-booooski Franio, czasami żałuje że moja niuńka ma takie dlugie włoski i nigdy nie wyglądała jak łysolek z reklamy:-)tylko od razy tak dorośle

reklama
Magi sesja rewelacja!!
przyszła mamo śliczne foteczki Torianek to prawdziwy przystojniacha:tak:
Saraa- a twój Maxiu to rosnie jak na drożdżach(śliczności!) masakra na ost. zdjeciu wyglada na starszego niz jest w rzeczywistości

Ostatnia edycja:
Do góry