dziękuję dziewczynki napewno ma 4 mies hihi no stoi ładnie jak go postawie to wytrzyma tak z 5minut wgl siedzenie mu się nie podoba lepiej stać na tym pierwszym zdjęciu trzymam go za szmatki z tyłua jak go pochylę troszkę do przodu to nogami stąpa i kroczki robi cała stópką
reklama
przyszla_mama81
Mama81
Ksiulka ja tez w szoku jestem, jak synus pieknie stoi. Az meza zawołalam, zeby zobaczył, bo pierwsza moja mysl to była taka, ze to moze starszy braciszek;-). I mamy takie same ciapetki, tylko cos Antkowi obciskaja nozki.
Przyszła_mamo Torianek jest sliczniutki i słodziutki
Przyszła_mamo Torianek jest sliczniutki i słodziutki
aga26ka, ale masz fajne dzieciaki :-)
ksiulka, mały super stoi i wygląda na tym zdjęciu na starszego chłopca:-)
Przyszła_mamo, Karolinka też niedawno odkryła, że leżąc na brzuszku nie trzeba trzymać główki cały czas w górze. ;-)
ksiulka, mały super stoi i wygląda na tym zdjęciu na starszego chłopca:-)
Przyszła_mamo, Karolinka też niedawno odkryła, że leżąc na brzuszku nie trzeba trzymać główki cały czas w górze. ;-)
Ostatnia edycja:
Beniaminka
Fanka BB :)
PrzyszłaMamo, Torianek na leciwca wyglada uroczo, taki wyluzowany, co sie bedzie meczyl, a tak serio to jest to wyjsciowa pozycja do czolgania sie, pelzania, bo z podniesiona glowa to sie nie da
Aga26tka , śliczne masz dzieci i parka ... Coreczka ma fajne krecone wloski, a jaka spodniczka zarabista Wiktorek chyba grzeczny chlopczyk, bo minke ma taką słodziutką, łagodną , trochę mi moja Julkę przypomina jak tak lezy na macie z rozłożonymi rączkami, jak ktoś kiedyś napisa tutaj "pozycja na Jezuska " ze żłóbka, uroczo
Aga26tka , śliczne masz dzieci i parka ... Coreczka ma fajne krecone wloski, a jaka spodniczka zarabista Wiktorek chyba grzeczny chlopczyk, bo minke ma taką słodziutką, łagodną , trochę mi moja Julkę przypomina jak tak lezy na macie z rozłożonymi rączkami, jak ktoś kiedyś napisa tutaj "pozycja na Jezuska " ze żłóbka, uroczo
k8sad śliczny ten Twój synek a co tam trzymasz dobrego że mu tak ślinka cieknieuroczy chłopczyk
aga śliczne dzieciaczki siostra jaka dumna
przyszła mamo u nas ta pozycja nazywa się na śledzika haha rączki mu smakują świetne fotki śliczny malec
aga śliczne dzieciaczki siostra jaka dumna
przyszła mamo u nas ta pozycja nazywa się na śledzika haha rączki mu smakują świetne fotki śliczny malec
reklama
przyszla_mama81
Mama81