reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

dziękuję dziewczynki napewno ma 4 mies;) hihi no stoi ładnie jak go postawie to wytrzyma tak z 5minut :)wgl siedzenie mu się nie podoba lepiej stać na tym pierwszym zdjęciu trzymam go za szmatki z tyłu:)a jak go pochylę troszkę do przodu to nogami stąpa i kroczki robi cała stópką :)

reklama
DSC03579a.jpgDSC03574a.jpgDSC03577a.jpgNa leniwca:))

Ksiulka ja tez w szoku jestem, jak synus pieknie stoi. Az meza zawołalam, zeby zobaczył, bo pierwsza moja mysl to była taka, ze to moze starszy braciszek;-):-D. I mamy takie same ciapetki, tylko cos Antkowi obciskaja nozki.

Przyszła_mamo Torianek jest sliczniutki i słodziutki

Alez slicznosci te nasze wrzesnoiwe cudenka!!
ja tez sie pochwalę na 5 miesiecy synka, na zdjeciu z siostrzyczką 5-letnia

Załączniki

• IMG_3377.jpg
    IMG_3377.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 71
  • IMG_3382.jpg
    IMG_3382.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 69
aga26ka, ale masz fajne dzieciaki :-)
ksiulka, mały super stoi i wygląda na tym zdjęciu na starszego chłopca:-)
Przyszła_mamo, Karolinka też niedawno odkryła, że leżąc na brzuszku nie trzeba trzymać główki cały czas w górze. ;-)

Ostatnia edycja:
PrzyszłaMamo, Torianek na leciwca wyglada uroczo, taki wyluzowany, co sie bedzie meczyl, a tak serio to jest to wyjsciowa pozycja do czolgania sie, pelzania, bo z podniesiona glowa to sie nie da ;)
Aga26tka , śliczne masz dzieci i parka ... Coreczka ma fajne krecone wloski, a jaka spodniczka zarabista :) Wiktorek chyba grzeczny chlopczyk, bo minke ma taką słodziutką, łagodną , trochę mi moja Julkę przypomina jak tak lezy na macie z rozłożonymi rączkami, jak ktoś kiedyś napisa tutaj "pozycja na Jezuska " ze żłóbka, uroczo :)

k8sad śliczny ten Twój synek a co tam trzymasz dobrego że mu tak ślinka cieknie;)uroczy chłopczyk
aga śliczne dzieciaczki:) siostra jaka dumna:)
przyszła mamo u nas ta pozycja nazywa się na śledzika haha rączki mu smakują świetne fotki śliczny malec:)

reklama
Do góry