reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

reklama
Oj dawno nie zaglądałam tutaj. Śliczności te nasze maleństwa.
Ania_86 Lenka śliczna dziewczynka, a te włoski...

Agata1985, Gaja - śliczne dzieciaczki
Justyna - fajne zdjęcie z tą gazetą:)
Ropucha- śliczna córeczka
A to moje łobuziaki:
Zobacz załącznik 322900 DSC01761.jpgDSC01687.jpgDSC01830.jpgDSC01836.jpgDSC01668.jpgDSC01733.jpg

i jeszcze zdjęcia dzisiejsze mojego zębatka
7.jpg6.jpg
pencil.png

Magdzik uroczy Michelinek :)

gaja rodzinka super! :)

Ropucha malutki łobuziaczek, słodziutka! :)
Justyna , Wiktorek juz taki duży mężczyzna , bedzie pozniej mamusie na rękach nosił :)

Agata rodzeństwo bardzo podobne do siebie, Dominik słodziaczek, Roksanka śliczny aniolek :)
Anitas, jaki Kamis juz duży! :szok: On bedzie wysoki, oje bedzie :) Anulka jaka roześmiana, fajne rodzeństwo :)
Ania śliczna córunia, włoski...poezja , ślicznie ją mamusiu ubierasz :)

reklama
anitas Kamilek ma mała opiekunke, pozazdrosic mozna. Sliczne z nich rodzenstwo:tak: A jak zebolki pokazuje. Bo Antos to nie pozwala sobie do buziuni zajrzec, miele jezorkiem ze nic nie moge wylukac.

Saraa zdjecie booskie, mały wyglada na nim jak by miał z rok prznajmniej:tak::szok:

Do góry