reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych maluszków

IMG_1387b.jpgIMG_1388b.jpg :) Dzieło 2011r.

IMG_1402b.jpgDSC00058b.jpgZabawa na całego :)

DSC00067b.jpgDSC00074b.jpg Luzik u tatusie na kolanach :)

reklama
kurczę, jak tak się napatrzę, jak wasze dzieci podnoszą główkę wysoko, to mam wrażenie, ze z moją jest coś nie tak

qrde - wczoraj tab mnie nastraszyła - słuszusznie zresztą - co do zdjęć - i nie pamiętam gdzie - ale na pewno kliknęłam takie zaznaczenie "blokuj obrazy z bb" - mysllam ze to jest blokada przed sciaganiem naszych zdjec- a to okazuje sie ze po prostu zadnych zdjec nie widze :( - i najgoresz ze nie pamietam gdzie to bylo do zazanczenia:((( ktos kojarzy - bo koniecznioe musze odznaczyc ;)

bobmamo, vikingus zdjecia piekne!

A ja Wrzucam zdjecia z chrztu. :) Moja mala i my ;)
A ponizej znow moj stol ale w lepszym wydaniu ;)
No i tez dzis kupilismy lepszy aparat wiec moze zaczne bawic sie jak i wy w fotografa :p:p:p

Załączniki

• DSC_9547.jpg
    DSC_9547.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 84
  • DSC_9564.jpg
    DSC_9564.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 95
  • DSC_9472.jpg
    DSC_9472.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 91
ligotka, super wyglądacie, mała jak księżniczka, a po tobie nie widać że w ciaży byłaś :)
vikiigus, ja niestety nie pomogę, bo nie wiem coś powciskała :)

reklama
Do góry