reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych maluszków

vikiigus zrób tak...Ustawienia>Zaawansowane ustawienia>Opcje wyświetlania tematów i trzeba zaznaczyc wszystkie trzy opcje (sygnatury, avatary, obrazy) "ptaszkami" i Zapisz :-)

reklama
P3280040.jpg
Tak nauczyłem się zasypiać:-)

vikiigus zrób tak...Ustawienia>Zaawansowane ustawienia>Opcje wyświetlania tematów i trzeba zaznaczyc wszystkie trzy opcje (sygnatury, avatary, obrazy) "ptaszkami" i Zapisz :-)

tak mam juz zaznaczone - niestety to nie to :)
tak jak pisałam - to była taka opcja chyba blokuj obrazy z bb - moze ktos kojarzy gdzie to jest;(...nawet ikonek nie widze :(

vikingus nie pomoge nie wiem jak to zrobic :(
bobomamo, nasiu piekniei maluchy zasypiaja!!!
margoz hehe ten plaszcz scisnelam mocniej paskiem... a tak serio spodniczke mialam na wdechu, jak zjadlam kolacje to myslalam ze strzeli... no i jak wszyscy poszli to nie mialam czasu sie przebrac a sprzatalam i usypialam mala wiec rozpielam i tak chodzilam, do tego koszula tez bo malej co chwilke cyca dawalam, i maz normalnie smial sie ze pewnie mi niezle "ciasno" w tych ciuchach bylo ale nie chcialam wlozyc wiekszych bo duma mi nie pozwolila.... (przyganial kociol garnkowi ;))

a to na pewno opcja z forum, a nie z przeglądarki?

...z przegladarki :) dzięki ;)

...i nadrobiłam podziwianie :)

ligotko- super :) chrzciny zapewne udane;)

claudia - jakie świetne wdzianko - i jaka odpowiednia do ubranka postawa:) rewelacja:)))

i oczywiście pozycje do zasypiania Izabeli i Igora są po prostu the best :)))

Ostatnia edycja:
reklama
pomocy :)

wybieram fotke na zaproszenie - i jakos udało mi się ograniczyć do...kilku:)

ale musze wybrac jakąs główną - pomórzcie 1 czy 2?
IMG_5466.jpgIMG_5469.jpg

albo wzór 3-4 fotki czb
1.jpgczb5ok.jpgczb1ok.jpgczb3ok.jpg

czas goni, a ja nie mam zaproszeń :( a bardzo bym chciała takie szcególne;)

Do góry