reklama
bobomama24
Mama Izy i Martynki
Ja zauważyłam,że moja boi się przechodzenia w takich ala tunelach czy rurach
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Ale fajne fotki, dzieciaczki już takie duże i ruchliwe. Nixie, Sunshine, fajnie, że pokazałyście dzieciaczki, Vikiigus, fajna wycieczka, a jak tam włoski Viki? Urosły? Bo główke schowałaś jej pod czapeczkę.
Bobomama, co tak słabo widać Izunię? Dawaj więcej fotek!
Margoz jak widzę twoją wiercipiętkę, jak się wspina, to moja nie wiem czy za rok tak będzie umiała. My spacerki spędzamy w wózku, bo młoda leniuszek i straszak - wszystkiego się boi.
Bobomama, co tak słabo widać Izunię? Dawaj więcej fotek!
Margoz jak widzę twoją wiercipiętkę, jak się wspina, to moja nie wiem czy za rok tak będzie umiała. My spacerki spędzamy w wózku, bo młoda leniuszek i straszak - wszystkiego się boi.
Ostatnia edycja:
bobomama24
Mama Izy i Martynki
polis1010
Leniuszkowa mama
bobomama24
Mama Izy i Martynki
jaki slodki czuprunek
dawno nie zaglądałam - wiadomo - wakacje tu Viki w swoim żywiole - jak widac włoski troszkę urosly - ale nie tak jak Lence - super! pozdrawiam wszystkie śliczne mamusie i cudowne dzieciaczki
http://www.youtube.com/watch?v=RAZrnUWOR5Y
http://www.youtube.com/watch?v=RAZrnUWOR5Y
reklama
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Polis, ale cudną fryzurke ma Lenka - zazdroscimy! a kolor to normalnie jak od fryzjera! cudo! Dawaj więcej fotek, bo się napatrzeć nie mogę!
Za to Szymon rekrut, ale ładny chłopczyk!
Bobmama super fotki z wakacji. Ale starsza córa do ciebie podobna!
Ale Viki tancerka, że ho ho! Super.
A u was w mieszkaniu tak zimno, ze młoda tak poubierana? U nas to czy słońce czy deszcz to całe lato gania na czworakach w samym bodziaku, że aż kolana całe czerwone :-)
Za to Szymon rekrut, ale ładny chłopczyk!
Bobmama super fotki z wakacji. Ale starsza córa do ciebie podobna!
Ale Viki tancerka, że ho ho! Super.
A u was w mieszkaniu tak zimno, ze młoda tak poubierana? U nas to czy słońce czy deszcz to całe lato gania na czworakach w samym bodziaku, że aż kolana całe czerwone :-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: