no zimno w-edy było - ale niekonie-znie w mieszkaniu - bardziej na dworze a w-edy -yba dopiero o wro-iliśmy z dworu za -o dzis upały jak wida- - qrde nie mogę pewny-- li-erek wpisywać - ale -ylko na bb - nie wiem -zy się do-zy-a-ie- bo najgorsze że nawe- na wir-ualnej klawia-urze mi nie wodzą - zrobiłam kreski -am gdzie brak - moja rowerzys-ka : en-er -eż mi nie działa :-(
reklama
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Extra rowerzystka! Fajny rowerek, bo ma pedały we własciwym miejscu a nie przy przednim kółku. Czy Viki umie już pedałować?
Ostatnia edycja:
Extra rowerzystka! Fajny rowerek, bo ma pedały we własciwym miejscu a nie przy przednim kółku. Czy Viki umie już pedałować?
rowerek jest od wczoraj popołudnia - tez uważam, że fajny - myslę , że opiszę go w polecanych zabwakach , bo chyba warto- ale zaczekam az go sprawdzi - pedałuje w sensie rusza nogami wraz z pedalami jak go pcham - i sama - ale jak jest mała górka - bo z dużej nie nadąża
Ewitka
Majowo-lutowa mama
To podaj namiary na niego :-)
majuska
Fanka BB :)
Delfin_ONA
z dzisiejszego spacerku
zazdroszczę pogody , my już w kurtce i czapie latamy non stop :-(
sunshine79
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Majuska, ale fajny łobuziak.
Viki na tym zdjęciu to cała mama!!!!
DelfinOna to u was tak zimno, my też w tym tygodniu letnio się ubieraliśmy w krótki rękawek.
Sunshine ale fajny blondasek, a te fotki chyba z wakacji.
Viki na tym zdjęciu to cała mama!!!!
DelfinOna to u was tak zimno, my też w tym tygodniu letnio się ubieraliśmy w krótki rękawek.
Sunshine ale fajny blondasek, a te fotki chyba z wakacji.
Ostatnia edycja:
reklama
sunshine79
Tak Ewitka, z wakacji. Bylismy na Ibizie.
Podziel się: