reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych maluszków

no zimno w-edy było - ale niekonie-znie w mieszkaniu - bardziej na dworze a w-edy -yba dopiero o wro-iliśmy z dworu :) za -o dzis upały jak wida- - qrde nie mogę pewny-- li-erek wpisywać - ale -ylko na bb - nie wiem -zy się do-zy-a-ie- bo najgorsze że nawe- na wir-ualnej klawia-urze mi nie wodzą - zrobiłam kreski -am gdzie brak :-D - moja rowerzys-ka : en-er -eż mi nie działa :-( DSC09988.jpgDSC09989.jpg

reklama
Extra rowerzystka! Fajny rowerek, bo ma pedały we własciwym miejscu a nie przy przednim kółku. Czy Viki umie już pedałować?

Ostatnia edycja:
Extra rowerzystka! Fajny rowerek, bo ma pedały we własciwym miejscu a nie przy przednim kółku. Czy Viki umie już pedałować?

rowerek jest od wczoraj popołudnia :) - tez uważam, że fajny - myslę , że opiszę go w polecanych zabwakach , bo chyba warto- ale zaczekam az go sprawdzi:) - pedałuje w sensie rusza nogami wraz z pedalami jak go pcham - i sama - ale jak jest mała górka:p - bo z dużej nie nadąża :p

A to moj maly model i tancerz:-)

Załączniki

• 025a.jpg
    025a.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 128
  • 129res.jpg
    129res.jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 134
  • 208r.jpg
    208r.jpg
    47,6 KB · Wyświetleń: 127
  • 209r.jpg
    209r.jpg
    49 KB · Wyświetleń: 135
Ostatnia edycja:
Majuska, ale fajny łobuziak.
Viki na tym zdjęciu to cała mama!!!!
DelfinOna to u was tak zimno, my też w tym tygodniu letnio się ubieraliśmy w krótki rękawek.
Sunshine ale fajny blondasek, a te fotki chyba z wakacji.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry