reklama
sunshine79
Fanka BB :)
sunshine79
witam- jak kto ma czas to zapraszam na naszą wycieczkę po ogrodzie botanicznym https://picasaweb.google.com/violla...authkey=Gv1sRgCIGZ8ZCy7cWG7gE&feat=directlink
hahha- pamietam jak kiedys wspominalas o tej firmie- nie myslałam, że ten sam model ale nasze córcie to takie dwie modelki- czasem jak o niej piszesz to mam wrażenie , że mojej Vikivikiigus, nasze dziewczątka noszą jednakowe buciki
nixie
bobomama24
Mama Izy i Martynki
piekna Milusia
sunshine79
Dziekuje Nixie, ty tez sliczna jestes na kazdym zdjeciu, nawet z ta sama mina Dzieci masz przesliczne!!
moj Daniel juz od jakiegos czasu chodzi w moich i Chrisa butach!! czasem zdarzy sie jemu siegnac po moja torebke
moj Daniel juz od jakiegos czasu chodzi w moich i Chrisa butach!! czasem zdarzy sie jemu siegnac po moja torebke
reklama
nixie
skąd ja to znam.. torebka a już szczególnie kosmetyczka, kosmetyki kredki, dosłownie chwila nieuwagi i buzia jak klaun
Z butów to uwielbia nasze kapcie. gdzieś mam nawet zdjęcie jak drepta w takich wielkich od tatusia. kiedyś wrzucę jak znajde,.
Z butów to uwielbia nasze kapcie. gdzieś mam nawet zdjęcie jak drepta w takich wielkich od tatusia. kiedyś wrzucę jak znajde,.
Podziel się: