reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych maluszków

Agunia, Kacperek slicznie glowke podnosi, pamietam , ze pisalas , ze ciezko mu idzie

Nixie, ja zauwazylam, ze niektore osoby na BB zakladaja profil i nic w nim nie maja . Nie wiem czy jest taka opcja, ze tylko osoby z naszego watku moga ogladac moj profil, bo nie moge znalezc. Wlasnie to mi sie nie podoba, ze kazdy kto ma profil na bb moze ogladac moje zdjecia i co ja pisze

reklama
jullix - twój synus na pierwszym zdjęciu tak zajada zabwakę jak moja córeczka:)) Śliczny maluch
agunia ładnie Kacperkowi idzie;)
a nie jest tez tak, że jak sie nie jest zalogowanym to sie zdjec nie widzi? no tak tylko, że założyc konto to sobie moze kazdy

jestem w szoku!!!!!!!! A tak przeglądając nasza klase to 3/4 tych profilii to smieci. Własnie usunełam wszystkie fotki z nk

Ja tez jestem za tym żeby watek ze zdjeciami był zamkniety. Równiez nie mam dostepu do grupy zamknietej :((

O matko, nie rozumiem skąd sie ludziom takie chory pomysły biorą, a ile juz tych kont jest zablokowanych, smietnik totalny.
A podszywanie sie za mame i wklejanie zdjec - jaki to ma sens? Nie rozumiem ludzi

A nasze dzieci słodziaki:)

Nie wiem, jaki ma sens podszywanie się pod kogoś na bb, ale ta osoba pisała z nami jakiś czas i starała się o dostęp do wątku zamkniętego. Podpytywała np gdzie mieszkamy itd. Mówiła, że pisze z zagranicy, a okazało się, że pisała z Polski.

Masz rację, o tym nie pomyślałam... Dlatego tak ważne jest to, kto ma dostęp do zamkniętego, a z tego, co widzę, jest niestety mnóstwo osób, które już z nami nie piszą, jednak dostęp mają....

000_2176.jpgZobacz załącznik 364469Gabrysia spiaca i z tatusiem

A ponizej moj nienarodzony siostrzeniec (termin na 25 pazdziernik)
Zobacz załącznik 364471

reklama
Do góry