reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych maluszków

W tym królestwie zabawek dla Viki pomału miejsca brakuje :-) A jaka szczęśliwa tam jest! No i mała zdolniacha!

:)- to tak na pamiątke do zdjęcia bylo- bo normalnie to zabawki porozrzucane to tu to tam - nie daję jej odrazu takiego nadmiaru wrażeń- ale faktycznie- zrobiło na niej wrażenie :)))) i jak się teraz zastanawię, to chyba jej się podobało - co było widac na załączonym obrazku:)))

reklama
Tak z innej beczki, poczytałam dziś ten wątek: https://www.babyboom.pl/forum/album-rodzinny-f93/pedofilia-na-naszej-klasie-20889/

I naprawdę pełno jest takich pedofilskich profili z kradzionymi fotkami na nk. Sama na szybko znalazłam np. ten nk.pl - Serwis społecznościowy nk.pl - platforma komunikacji dla wszystkich internautów

Zaraz go oczywiście zgłaszam administracji nk.

jestem przerażona!!!

tab - jak to sie zgłasza - okropność !!! szok !!! ile tego wstęctwa !!!

jestem przerażona!!!

tab - jak to sie zgłasza - okropność !!! szok !!! ile tego wstęctwa !!!

Napisałam do nich przez formularz kontaktowy i wysłałam link do profilu. Odpisali mi dziś, że go zablokowali.

[edit] Pełno jest tego paskudztwa, ale na większości nie można jednoznacznie udowodnić, że to profile pedofilskie, w tym, który ja zgłosiłam w opisie było m.in. "Lubie gzebac w cipcy" i zdjęcia malutkich dzieci (różnych), więc ewidentnie był to taki profil.

Ostatnia edycja:
oo ile nowych fotek!! super.. bo ostatnio była przerwa i az musiałam na kwietniowe i majowe bobasy wejść żeby sobie popatrzeć jakie to małe..bo Milusia tak szybko rośnie.

goyap - Amelka przecudna
benfica- piękne to zdjęcie nad jeziorkiem
bobomama- niema to jak drzemka w trawie ;) super
sonia- świetnie Ci w tych okularach ..a avatar szałowy.. nie mówiąc juz o uroku dzieciątka.
Dorisl - mala akrobatka w tym leżaczku
angelka - uśmiech Stasia cudny
vikiigus- pięknie wyszła z kumplem, a w tych zabawkach super! ,te akrobacje... albo jak udaje ze stoi .genialne hehe . Dobrze ze pilnujesz porządku i rozdzieliłaś temat o nosidełkach bo ja tak bezmyślnie tu zaczęłam.
Maran-atha - piękne masz dzieciaczki :)
margoz - słodka sesyjka w tym foteliku, ona juz taka duza..

ja później cos wrzucę..
pozdrawiam

ojej..teraz doczytałam o tych pedofilach..masakra.. moze serio powinniśmy sie przenieść na zamknięty..

Ostatnia edycja:
:-:)szok:a ja tak niesmialo z iinej beczki..........juz w ktoryms poscie doczytalam ze istnieje jakis dzial zamkniety,ale nie moge go znalezc....jak moge sie tam dostac?czy to jakis prywatny watek i nie wszyscy maja dostep?

reklama
Do góry