reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych maluszków

reklama
Piękne te Wasze dzieciaczki.
Ja właśnie z tego powodu nie pokazuje tutaj mojego synka. Kiedyś już o tym pisałam, jak była dyskusja czy zakładać taki wątek. Piszę tez na innych wątkach bb i tam kiedyś była taka sytuacja,, że ktoś podszywał się pod mamę i zamieszczał kradzione zdjęcia z innych profili.

ja zapytałam do administracji czy mozna by nam utworzyc takie zamkniete podforum- zobaczymy- wiem ze na naszym regionalnym jest tak ,że fotki sa na innym podforum- wlasnie takim zamknietym :) - na razie nie mam odpowiedzi:(

Przepiękne te Wasze Dzieciaczki, słodziaki :)
Muszę i swojego Kluska pokazać
DSC_0860pp.jpg
DSC_0833p.jpg

Załączniki

• Zdjęcie-0008.jpg
    Zdjęcie-0008.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 31
  • Zdjęcie-0020.jpg
    Zdjęcie-0020.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 36
jestem w szoku!!!!!!!! A tak przeglądając nasza klase to 3/4 tych profilii to smieci. Własnie usunełam wszystkie fotki z nk

Ja tez jestem za tym żeby watek ze zdjeciami był zamkniety. Równiez nie mam dostepu do grupy zamknietej :((

O matko, nie rozumiem skąd sie ludziom takie chory pomysły biorą, a ile juz tych kont jest zablokowanych, smietnik totalny.
A podszywanie sie za mame i wklejanie zdjec - jaki to ma sens? Nie rozumiem ludzi

A nasze dzieci słodziaki:)

Dzieciaczki prześliczne wszystkie bez wyjątku:-)
A to Kacper przy ćwiczeniach podnoszenia główki pod czujnym okiem siostry:tak:

Załączniki

• SA400405.jpg
    SA400405.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 43
  • SA400408.jpg
    SA400408.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 52
  • SA400411.jpg
    SA400411.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 48
Jaki skupiony kawaler :)

Co do podszywania się chociażby na nk - faktycznie to śmietnik, ale ciężko ogarnąc go niestety. Pracownicy nie są w stanie wyłapywać tych zboczeńców. Dopiero reakcje użytkowników działają, a spotkanie z takim kontem na pewno przyjemne nie jest.

reklama
ja mam album rodzinny widoczny tylko dla znajomych ,
ale niestety mam tez kilka fikcyjnych które zamieszam usunąć z listy bo nigdy nie wiadomo kto tam siedzi.
Tu na BB w ustawieniach mam wszystko tylko dla użytkowników... chociaż to.
tylko ze kilka zdjęć wklejałam z ImageShack i musze je przejrzeć.,kilka juz usunęłam.
Acha, proponuje zdjęcia podpisywać, robić kolaże albo żeby na fotkach byl ktoś dorosły,
wtedy prawdopodobieństwo podkradania fotek będzie mniejsze..
Ale wiecie co?.. ja nigdy nie przypuszczałam ze pedofili mogą interesować az tak male dzieci....straszne

julix, agunia - śliczne dzieciaczki :)
pozdrawiam

Do góry