reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych maluszków

ja mam kapelusik z H&M, i powiem szczerze, ze na głowie tylko on jest tolerowany, w wózku zdejmuję, żeby się główka nie pociła i wygodnie było

reklama
ja myslę ,ze kapelusz w wózku to raczej do ozdoby - na plaży itp - to i owszem - bo na słońce, ale od wiatru juz raczej nie uchroni , bo przeciez uszka odsłonięte- a te z uszkami to jak dla mnie jakies niewygodne są - zreszta moja Viki tez tak uważa i nie znosi wszelkich wiązań okołoszyjnych:-) - mielismy w takiej chustce dodatkowo na takim rozciągliwym materiale i zwyczajnie odcięłam te sznurki- i teraz jest idealnie !!!

bobomamo -
na plaży extra - ale widzę , że tylko córka serio plażowała;-)
Doris- urocza ta Twoja panienka - a jaka minka zalotna;-) - i pytanko- Ty uzywasz tych pieluch wielorazowych?

ps. dzieki za pochwały- teraz już wiem skąd u Viki ta wczorajsza czkawka gigant:-D

P6040021.jpg
moje dwa skarby

nasia super
dorisl - fajna sukieneczka i w tym łóżeczko tez slodko
bobomama- kocham ta minkę, fajnie nad tym jeziorkiem
vikiigus -pięknie pije z butli, słodkie filmiki, a te wycieczkowe fotki bajeczne.
gosia- super nad morzem, ja tez tak chce!!
My nie mamy samochodu ale chociaż mamy ten rodzinny ogród a Dorianek jedzie z dziadkami w góry..chociaż on :)
margoz - w tym lesie musiało byc cudownie, fajnie wyglądacie i starszy tez słodki w tych gałązkach
olcia- niema to jak na trawce :) , fajnie razem wyglądacie

bobomamo -
na plaży extra - ale widzę , że tylko córka serio plażowała;-)
Doris- urocza ta Twoja panienka - a jaka minka zalotna;-) - i pytanko- Ty uzywasz tych pieluch wielorazowych?
nie nie, to kolorowe na dupce Majuni to majciochy od tej sukienki.
Jestem za wygodna :))))

dzieciaczki słodkie, nasia twoja córka jest bardzo ładna

vikigus ja mam taka chustke na bawełnianym pasku na uszka i to tez ma sznurki ale nigdy nie wiaze. Ale nie wiem czemu sie czaje z obcieciem sznurków. W innych czapkach zawsze obcinałam

A to zdjecia zrobione dzisiaj komorka :-) Moj maly krolewicz :)

Załączniki

• 36.jpg
    36.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 72
  • 32a.jpg
    32a.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 66
  • 34.jpg
    34.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 60
  • 33.jpg
    33.jpg