reklama
bobomama24
Mama Izy i Martynki
no ja w wozku tez bez kapelusza ale chustke ma
ja myslę ,ze kapelusz w wózku to raczej do ozdoby - na plaży itp - to i owszem - bo na słońce, ale od wiatru juz raczej nie uchroni , bo przeciez uszka odsłonięte- a te z uszkami to jak dla mnie jakies niewygodne są - zreszta moja Viki tez tak uważa i nie znosi wszelkich wiązań okołoszyjnych:-) - mielismy w takiej chustce dodatkowo na takim rozciągliwym materiale i zwyczajnie odcięłam te sznurki- i teraz jest idealnie !!!
bobomamo - na plaży extra - ale widzę , że tylko córka serio plażowała;-)
Doris- urocza ta Twoja panienka - a jaka minka zalotna;-) - i pytanko- Ty uzywasz tych pieluch wielorazowych?
ps. dzieki za pochwały- teraz już wiem skąd u Viki ta wczorajsza czkawka gigant
Doris- urocza ta Twoja panienka - a jaka minka zalotna;-) - i pytanko- Ty uzywasz tych pieluch wielorazowych?
ps. dzieki za pochwały- teraz już wiem skąd u Viki ta wczorajsza czkawka gigant
nasia
Fanka BB :)
nixie
nasia super
dorisl - fajna sukieneczka i w tym łóżeczko tez slodko
bobomama- kocham ta minkę, fajnie nad tym jeziorkiem
vikiigus -pięknie pije z butli, słodkie filmiki, a te wycieczkowe fotki bajeczne.
gosia- super nad morzem, ja tez tak chce!!
My nie mamy samochodu ale chociaż mamy ten rodzinny ogród a Dorianek jedzie z dziadkami w góry..chociaż on
margoz - w tym lesie musiało byc cudownie, fajnie wyglądacie i starszy tez słodki w tych gałązkach
olcia- niema to jak na trawce , fajnie razem wyglądacie
dorisl - fajna sukieneczka i w tym łóżeczko tez slodko
bobomama- kocham ta minkę, fajnie nad tym jeziorkiem
vikiigus -pięknie pije z butli, słodkie filmiki, a te wycieczkowe fotki bajeczne.
gosia- super nad morzem, ja tez tak chce!!
My nie mamy samochodu ale chociaż mamy ten rodzinny ogród a Dorianek jedzie z dziadkami w góry..chociaż on
margoz - w tym lesie musiało byc cudownie, fajnie wyglądacie i starszy tez słodki w tych gałązkach
olcia- niema to jak na trawce , fajnie razem wyglądacie
nie nie, to kolorowe na dupce Majuni to majciochy od tej sukienki.
Jestem za wygodna )))
dzieciaczki słodkie, nasia twoja córka jest bardzo ładna
vikigus ja mam taka chustke na bawełnianym pasku na uszka i to tez ma sznurki ale nigdy nie wiaze. Ale nie wiem czemu sie czaje z obcieciem sznurków. W innych czapkach zawsze obcinałam
sunshine79
reklama
Podziel się: