reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych maluszków

reklama
margoz, Olcia - ślicznie :)

my też weekend spędziliśmy na kocyku - przed chwilką wrócilismy z lasku nad jeziorkiem- troszke za dużo robactwa było niestety- mam nadzieję, że nie przytaszczylismy jakiegos pasażera na gapę :(

Nixie super wygladasz, brzucha pozazdrościć, dzieciaczki super
Margoz fajna fryzurka, Lenka śliczna a synuś to chyba mały łobuziak?:blink:
Olcia córeczka śliczna

GosiaLew- Viki też juz od dłuuugo chwytała za butle , a jak jej sie pic nie chciało to wypychała itd- ale tak samodzielnie w dwie rączki i w dodatku ,żeby utrzymac do wypicia to pierwszy raz było:tak: - a teraz to juz jak stara pije - własnie przed chwilką samodzielnie wypiła mleczko - i fajnie, bo przyznam szczerze , ale czasem nie chce mi się tak nad nią z butlą wisieć - jednak cyc to był cyc- przyjemność w obie strony;-) - czasem żałuje , że juz nie cyca- ale ostatnio próbowałam - i nic z tego - nie leci jak należy :-(

Kubuś butlę ssie od kilku dni, wiec dla mnie to postęp, jak trzyma to znaczy, że chce a wcześniej butla była be. A samodzielnie to jeszcze nie przytrzyma.

A to my dziś na spacerku nad morzem i stadion w Gdańsku, gdzie miał być mecz pierwszy reprezentacji 9 czerwca ale jeszcze nie skończyli budować
DSCF0475.jpgDSCF0486.jpg

Ostatnia edycja:
Nixi fajna rodzinka a Ty wyglądasz super!
Margoz świetna leśna sesja. I pomocnika masz fajnego :)
Olcia - malutka prześliczna i Ty również!
Gosia ale Ci tego morza zazdroszczę a wyglądacie super!
Vikiigus Twoje zdjęcia jak zwykle cudne!Widać, że lubicie sobie urozmaicać czas. A Vikusia w kapelusiku przesłodka:-)

reklama
super wyprawy rodzinne plenerowe. Mamusie kiwtnące dzieciaczki szczęsliwe i piękne:))
nixie - mamusia karmiąca w bikini wow!!!!
margoz uwielbiam zdjecia rodzenstwa, słodka para
GosiaLew - mhhhhh morze.................... zazdroszcze, że masz tam tak blisko
Olcia ślicznie obydwie wyglądacie
vikigus sesja jak marzenie, na jednym zdjeciu Viki wygląda jakby stała :)) Oczywiscie jest trzymana?

a my nie plenerwowo, ale tak wyglądała moja córcia kiedy mama wróciła z 2godzinnych zakupów
DSCF0205 (2).jpg

Do góry