reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych maluszków

reklama
vikiigus filmiki super, Twoje maleństwo już dużo potrafi
sunshine śliczny chłopczyk i super czapeczki
nixie świetna sesja czarno-biała a ta wcześniejsza z ogrodu - wyglądasz jak modelka a nie mama
margoz fajnie że chodzicie do lasu ale ja bym się bała kleszczy
DorissŁ córa jest już taka duża że gondolka robi się ciasna :) bardzo fajny komplecik z H&M

Wszystkie dzieciaczki super:-)
A to mój Wielki Chłopak:tak:

Załączniki

• SA400289.jpg
    SA400289.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 74
  • SA400307.jpg
    SA400307.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 74
  • SA400379.jpg
    SA400379.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 79
  • SA400380.jpg
    SA400380.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 72
  • SA400384.jpg
    SA400384.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 70
  • SA400332.jpg
    SA400332.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 63
Agunia super chłopak, mój Kuba też sobie często coś naciaga na buzię.

Nixie piękne fotki robisz, rodzinka cudna, najważniejsze, ze radosna, oby tak zawsze.:-)

Sunshine a u Was ciągle tak zimno na Wyspach? Danny też super rośnie

Nasia rodzeństwo super a Twoja córeczka jest normalnie przepiękna, będzie łamała serca.

nasia - prześliczne rodzeństwo- pewnie córcia zakochana w braciszku;)

nixi-
jak zwykle zaczarowałaś nas fotkami- uroczo - tak samo jak cała Wasza trójka;) - pięknie kadrujesz i umiesz uchwycić to coś na fotce :))) - a jest co uchwycić:)

sunshine- niezły przystojniak Wam rosnie- juz teraz wygląda rozbrajająco;) - ale pogoda widzę wyspowa :) - ale zazdroszczę - bo już mam dość tych naszych upałów- z domu wyjść nie można !!!

agunia - Kacper naprawdę duuuuzy chłopak i widać ,że będzie miał duuuzo do powiedzenia :)- widzę, że u Was tez pieluszkowy zawrót głowy - haha - nawet jako pomocnik karmienia:) - nam na początku w tym celu nieźle taka pluszowa kaczuszka pomagała- była tak wyprofilowana , że idealnie "chwytała" butlę - - kaczuszkę została wykorzystana - Viki nauczyła się ładnie sama trzymać - i teraz bidna maskotka leży w kącie ;)

Tyle tu pięknych zdjęć dzieciaczków, że aż natchnełyście mnie do zrobienia kilku fotek Kajtusiowi, bo ostatnio coś zaniedbałam ten temat.

Porannne wygłupy :)
DSC_0115.jpg

DSC_0127.jpg

reklama
Do góry