reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych maluszków

Trochę mojej Maniuni

DSCF0184 (2).jpg

DSCF0193 (2).jpg

SAM_0404.jpg

SAM_0362.jpg

reklama
Cudne dzieciaczki.

DorissŁ Majunia śliczności

Ligotka ładnie się wykręca, Kuba też tak kombinuje, ostatnio tak zrobił żeby sobie zabawkę przyciągnąć.

Angelka piękne minki Stasia

Lizzy super zdjęcie. Kuba jak się widzi w lustrze to się śmieje i chowa twarz we mnie jakby się wstydził.

Carissima cudna fotka

Dorisl - ten uśmiech na 1 jest rozbrajający, kocham takie uśmiechy..wiem ze sie powtarzam :-D
angelka - super śmieszne minki :) i piękne wdzianko
lizzy - świetne te lustrzane zdjęcie.
carisima - piekna kwiatowa fotka
ligotka, - fajnie sie wykręca, moja tez tak robi ostatnio , i super na tle tych gór
olcia - fajna sesyjka, a tatusiowe fotki są zawsze szczególnie rozczulające :)
polis - pięknie, Ty , dzidziuś i tort!
bobomama- urocza umazana buzia
clauditka - bardzo artystyczno-apetyczny tort :-D

a tu Milusiowy dzien dziecka i mój "wegedzieciak" :-D
który dzielnie przestawił sie z pieluch na majty..
chociaż zdążają sie niespodzianki jak sie zagapi.

Załączniki

• gfgfhft.jpg
    gfgfhft.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 61
  • IMG_351gfgf.jpg
    IMG_351gfgf.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 66
  • IMG_3484.jpg
    IMG_3484.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 73
Danny i jego nowy przyjaciel Tygrysek :-)

Załączniki

• 16.jpg
    16.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 42
  • 14a.jpg
    14a.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 47
  • 7.jpg
    7.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 48
  • 16b.jpg
    16b.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 44
  • 14.jpg
    14.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 42
  • 8a.jpg
    8a.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 33
  • 7a.jpg
    7a.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 35
  • 9a.jpg
    9a.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 35
  • 10.jpg
    10.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
sunshine, super tygryskowa sesja :) Danny ..(genialne zdrobnienie ) ma ładne oczy
A Milla ma swojego stworka .. zaczyna bardzo ładnie juz sie nim bawić.
to jest taki różowy smok, ale troche przypomina hipopotamka.. jest na tej dzisiejszej fotce.

reklama
Do góry