reklama
nixie moje kolory to rudy i blond i na różnych zdjęciach wydaje mi się że wyglądają inaczej
sunshine ja sama uważam że lepiej mi w brązie, który do niedawna miałam, ale w tym tygodniu mam malowanie i zamierzam poprosić o "wyśrodkowanie" koloru
Dziewczyny piękne dzieciaczki, a co do uszu, to Ola miała strasznie brzydkie jak się urodziła, takie nieforemne i pozawijane do środka. Przy karmieniu swoimi palcami odwijałam jej żeby było dobrze i w końcu się udało. Teraz ma ładne uszka.
sunshine ja sama uważam że lepiej mi w brązie, który do niedawna miałam, ale w tym tygodniu mam malowanie i zamierzam poprosić o "wyśrodkowanie" koloru
Dziewczyny piękne dzieciaczki, a co do uszu, to Ola miała strasznie brzydkie jak się urodziła, takie nieforemne i pozawijane do środka. Przy karmieniu swoimi palcami odwijałam jej żeby było dobrze i w końcu się udało. Teraz ma ładne uszka.
polis1010
Leniuszkowa mama
ligotka
Fanka BB :)
polis wygladalyscie bardzo elegancko ))
bobomamo rosnie Izunia!
bobomamo rosnie Izunia!
Olcia_87
polis1010 slicznie wygladalyscie , bombowy tort :-)
A to moja Nadusia i dzisiejsze cwiczenia :-)
Uploaded with ImageShack.us
A to moja Nadusia i dzisiejsze cwiczenia :-)
polis1010
Leniuszkowa mama
dzieki dziewczyny ale slicznie to ja sie poczuje jak zrezuce to kolo ratunkowe co mi na talii utknelo:-(
Olcia pieknie glowka w gorze. Mojej dalej cos kiepsko idzie, musi miec naprawde dobry dzien zeby sie jej udalo.
Olcia pieknie glowka w gorze. Mojej dalej cos kiepsko idzie, musi miec naprawde dobry dzien zeby sie jej udalo.
reklama
Olcia_87
polis nie martw sie moja mała tez musi miec dzien :-) czesto ma tak ze potrzyma tylko na chwilke, dzisiaj udalo mi sie uchwycic kilka zdjec jak miala ja dluzej :-) wszystko przyjdzie naszym dzieciaczkom w czasie
Podziel się: