reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

he, he...ja nie mam do kogo porównywać swojej Lilii więc porównałam do Chopina...:szok:a że prawie każdy wie jak on wyglądał to nie przesyłam jego zdjęcia:happy:

Załączniki

• aa.jpg
    aa.jpg
    95,6 KB · Wyświetleń: 28
reklama
haha...Lila- istny pianista:-D ach te włosy- chyba zawsze beda mnie rozwalac:tak: a wasze dzieci sa naprawde do siebie podobne Patija i Dorotko:laugh2: ...a my sie nie mamy do kogo porównywac- rodzenstwa brak..to moze do tatusia??po urodzeniu Sarenka była podobna...a teraz coraz mniej:szok:

Oj Meggi no niewiem, jak dla mnie to jest strasznie podobna do tatusia. Poprostu wyprzec się jej tatus nie może:-D
Aniii super porównanie:-D Cudne są te włoski. Lilcia to nasza Miss Pięknych Włosków

meggi tatuś się nie wyprze dzidziusia:tak: . ten nosek, oczęta i usteczka jak u taty. no i karnacja:tak: . fajny malutek ta wasza córunia:-D .
anii a lilcia to bez komentarza. uwielbiam ją:-D . a mój Maks to sie w niej zakochał na zabój:tak: . zawsze sie gapi na swoją ulubienicę:laugh2: .

ach Sarenka śliczne dziewczatko a oczka to ma z tatkiem identyczne, nie ma co...

ps.Lila dziękuje za komplementy.u mojej córy zrobiłam kitkę z tyłu główki...jak dam radę to napewno wyślę zdjęcie.

Poprostu brak mi slow bo tak piekne te dziewczete! Sarenka sliczniutka :-)A Lila ma rewelacyjne wloski...nie jedna dorosla kobietka jej zazdrosci :-) caluje!!!

a oto moj Lilek w kiteczce:szok::happy::happy::happy: po dzisiejszej kapieli.

Załączniki

• aa.jpg
    aa.jpg
    95,1 KB · Wyświetleń: 25
  • bb.jpg
    bb.jpg
    105 KB · Wyświetleń: 23
  • cc.jpg
    cc.jpg
    113,2 KB · Wyświetleń: 27
reklama
:-D :szok: . powalająca ta twoja lilcia. ja mam 22 lata i o takiej kicie marze a tu masz- laska 3 miesiące i w kucyku paraduje:-D . ona jest prześliczna:-D . nonono już widzę jakie branie będzie miała twoja pannica:tak:

Do góry