reklama
aniii
aaaaa Kotki dwa...
O rany Gocha dopiero co dowiedzialam się o ciązy a tu proszę, jaka duza pannica wam się uchowala...ale ten czas leci...Kuba wydoroślał...starszy brat na medal...pytał się już o różnice plci???
tak nawiasem mówiąc to Lila jakiś czas się spytała czemu tata ma roga....buahahaha uhahalam się jak jak świr...nie wiem gdzie dojrzala, ale ostatnio stwierdziła że chce sikać na stojąco
tak nawiasem mówiąc to Lila jakiś czas się spytała czemu tata ma roga....buahahaha uhahalam się jak jak świr...nie wiem gdzie dojrzala, ale ostatnio stwierdziła że chce sikać na stojąco
nineczka
Fanka BB :)
Hanka ciągle twierdzi, że jest chłopcem i nie chce być dziewczynką - fascynacja tatusiem trwa w najlepsze
Fajne te dzieciaczki wszystkie
Cynamonka
Fanka BB :)
To ciekawe, u mnie jest to sprawa zupelnie obojetna. Kuba od malego kapal sie z nami, wchodzi do lazienki kiedy jestesmy nie ubrani itd. Roznice plci byly dla niego od poczatku czyms oczywistym. Chlopaki maja siusiaki a dziewczynki nie i tyle :-)
reklama