reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Punk nadal w modzie
a to mój wytatuowany mężczyzna
a to mój wytatuowany mężczyzna
Ostatnia edycja:
Patija
Mamusia Krecika i Lusi
Lolo zasypiajcy na huśtawce, bomba!!!Ole tez tak czasem usypiałam A na tym fotelu juz wogole super!! zeby mój tak sam padał hehhe
Madzia fryzure ma wspaniala no i brat jaki dumny z tatuazy. Slicznosciowe maja oczka:-)
i troche moich bobikow
1. na spacerku Konrad gra na berimbau;-)
2. Ola jak zwykle biega jak szalona;-)
3. Ola w swojej ulubionej sukience (pod spodem jeszcze jedna ulubiona)tylko skarpetki jej sie pogubily
Madzia fryzure ma wspaniala no i brat jaki dumny z tatuazy. Slicznosciowe maja oczka:-)
i troche moich bobikow
1. na spacerku Konrad gra na berimbau;-)
2. Ola jak zwykle biega jak szalona;-)
3. Ola w swojej ulubionej sukience (pod spodem jeszcze jedna ulubiona)tylko skarpetki jej sie pogubily
Załączniki
Patija
Mamusia Krecika i Lusi
dorotak
Fanka BB :)
Rozbrajający Lolo śpiący w różnych pozycjach
Mała diablica Olwika, kapitalne!!!
Madzi coraz dłuższe włoski ma, będzie mama mogła upinać, o ile mała się zgodzi , a ten gościu z tatuażami, ho ho ho.... piękności
Ola ubrała dwie sukieneczki , bo pewnie nie mogła się zdecydować, no co i tak pięknie wygląda , a te dwa ostatrnie zdjęcia Kondzia i Oli to tak jakby jednego dziecka, jacy podobni
Mała diablica Olwika, kapitalne!!!
Madzi coraz dłuższe włoski ma, będzie mama mogła upinać, o ile mała się zgodzi , a ten gościu z tatuażami, ho ho ho.... piękności
Ola ubrała dwie sukieneczki , bo pewnie nie mogła się zdecydować, no co i tak pięknie wygląda , a te dwa ostatrnie zdjęcia Kondzia i Oli to tak jakby jednego dziecka, jacy podobni
aniii
aaaaa Kotki dwa...
hej, ale zdjęć się posypało!!!!!Lolo czader mały, fajną ma "kołyskę", Madzia punk świetna, Adi z tatuażami...jeszcze chwila i na pewno pobiegnie do prawdziwego salonu, Patija Twoje dzieciaki blondaski są takie śliczne a Ola to już w ogóle Oliwka diabełek...brrr...aż się boję kolejnej wizyty
reklama