reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
Tak jak piszecie dziewczynki:tak: Na pierwszym zdjęciu jest Madzia a na drugim ja jak miałam tyle co ona;-)
Anii widac że się Lilka wybawiła, a ty? Ja jak byłam z moimi Bebokami to mnie przez tydzień wszystkie mięśnie bolały. Adrianek sam biegał po torze z przeszkodami a Madzia chciała za nim, a że nie umiała jeszcze sama to wiecie kto z nią biegał:laugh2:
Bodzinko Karolek z kuzyneczką super. Chyba się dobrze razem bawili:rofl2:

Sikoreczka ja niestety sie nie nabiegalam....tam nie moga starsi wariowac...phi.....a taka mialam nadzieje...na poczatku Lila bala sie a potem nieco sie rozbrykala ale nie wchodzilam z nia na glebokie pilki...hehehhe
Bodzinka swietne fotki...dobrze ze Karol ma kontakt z innymi dziecmi...a ty kobieto farbowalas wlosy???pieknie!!!!

Witaj meggi, Sarenka przepiękna dziewczynka, a Ty i Twoja mama jesteście bardzo do siebie podobne :tak:
Sikoreczki, widać podobieństwo:tak::-):-)
Bodzinka, fajnei że Lolo ma taką kuzunke, dobrze im razem to widać :happy:
Anii, booooskie Lilcia ma te włoski ;-), ślicznie wyglądasz :tak:. My też w sobotę byliśmy w fikolandzie z dziećmi :-), może też wrzucę jakąś fotkę ;-)

sikoreczko dzidzie ze zdjec podobne do siebie:tak:
lolek supcio i widac ze z kuzynka sie dogaduja:tak:
aniii lilcia fajna (ach te wloski)ale sie dziewczyny widac ubawialy:tak:

Jejku, kilka tygodni a tu takie zmiany...
Dzieciaki urosły, włosy długie, zmiany kolorów lub długości, nowe minki, piękne artystyczne fotki....ileż tego. Obejrzałam. Pocieszyłam wzrok i próbuję zdopingować męża, by coś cyknął, bo ostatnio bardzo pod tym (i niestety nie tylko tym, ale również czasowo) względem zaniedbujemy naszą pociechę.

Myśmy byli we Frajdzie z kuzyneczką.Niesatety Lolo nie ma z nią kontaktu na co dzień bo ona mieszka w Anglii...
10044111628.jpg

10075211628.jpg

10011611628.jpg

09573911628.jpg

09550311628.jpg

09454711628.jpg

09434711628.jpg

09373411628.jpg

09215611628.jpg

09205711628.jpg

09164311628.jpg

09082611628.jpg