reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Bodzinka super foty:-D:-D:-D Lolo ma swietne pozycje:tak:
Patija ale twoje dzieciaczki sa do siebie podobne:tak: A te blond wloski cudowne:-)
Sikoreczka Madzia ma sliczne oczka i podobna jest do braciszka :-)

reklama
Patija świetne te twoje blondaski:tak::-D wszystkie dziciaczki słodkie, ale rodzeństwa są wyjatkowe, bo widac jak sie kochaja, jak za soba sa, jak sie fajnie bawia i jacy są podobni śłiczniii:-)

Śliczne to bąbelki listopadowe :-)
Karolek to mistrz usypiania w dziwacznych pozycjach :-D Super pozy! ( Moje dziecko bez własnego łóżeczka nie zaśnie, najwyżej zajęczy sie na amen :baffled:)

Ładnemu we wszystkim ładnie - w przypadku Madzi to stwierdzenie się potwierdza. Ma tak ładną buziulkę, że w każdej fryzurce jej do twarzy :tak:
Tatuaże :szok: Młody - gniewny :cool2:

Patija - twoje dzieciaczki są przesłodkie! Myślałam, że mały trzyma wędkę :-D Z Oli królewna jak się patrzy:tak:

A tu trochę Hanuta:

Hanutek śliczności:tak: Szczególnie podoba mi się to zdjęcie na którym buziaka posyła:-)
A to Madzia z dzisiejszego spacerkowania:

Ostatnia edycja:
śliczne zdjątka....Haneczka rzeczywiście ma śliczne oczka....i takie brązowiutkie....hmmmmm
u Madzi podoba mi się plaszczyk....cudna dziewczynka...

Hania jest cudowną dziewczynką, a oczka ma piekne, ja sama mam piwne i bardzo lubie ten kolor oczu, no ale moje dzieci we mnie to sie nie wdaly wogole wiec troszeczke zazdroszcze slicznych piwnych oczek;-)
A Madzia w plaszczyku wyglada czadowo kolorowo i uroczo:tak:

reklama
Obejrzałam foteczki i mam na nasze dzieciaczki jedno słowo BOSSSKIE..Wszystkie razem i każde z osobna:-):-):-)

Do góry