reklama
nineczka
Fanka BB :)
Śliczne to bąbelki listopadowe :-)
Karolek to mistrz usypiania w dziwacznych pozycjach Super pozy! ( Moje dziecko bez własnego łóżeczka nie zaśnie, najwyżej zajęczy sie na amen )
Ładnemu we wszystkim ładnie - w przypadku Madzi to stwierdzenie się potwierdza. Ma tak ładną buziulkę, że w każdej fryzurce jej do twarzy
Tatuaże Młody - gniewny
Patija - twoje dzieciaczki są przesłodkie! Myślałam, że mały trzyma wędkę Z Oli królewna jak się patrzy
A tu trochę Hanuta:
Karolek to mistrz usypiania w dziwacznych pozycjach Super pozy! ( Moje dziecko bez własnego łóżeczka nie zaśnie, najwyżej zajęczy sie na amen )
Ładnemu we wszystkim ładnie - w przypadku Madzi to stwierdzenie się potwierdza. Ma tak ładną buziulkę, że w każdej fryzurce jej do twarzy
Tatuaże Młody - gniewny
Patija - twoje dzieciaczki są przesłodkie! Myślałam, że mały trzyma wędkę Z Oli królewna jak się patrzy
A tu trochę Hanuta:
sikoreczka79
Fanka BB :)
Hanutek śliczności Szczególnie podoba mi się to zdjęcie na którym buziaka posyła:-)
A to Madzia z dzisiejszego spacerkowania:
A to Madzia z dzisiejszego spacerkowania:
Ostatnia edycja:
Patija
Mamusia Krecika i Lusi
Hania jest cudowną dziewczynką, a oczka ma piekne, ja sama mam piwne i bardzo lubie ten kolor oczu, no ale moje dzieci we mnie to sie nie wdaly wogole wiec troszeczke zazdroszcze slicznych piwnych oczek;-)
A Madzia w plaszczyku wyglada czadowo kolorowo i uroczo
A Madzia w plaszczyku wyglada czadowo kolorowo i uroczo
reklama