reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
Sarunia śliczna, fajowa pierwsza fotka:tak:Lilka w koszu, a gdzie takie ładne panienki dają Aniii co????:-DWłosy ma takiej długosci jak ja:szok:

sikoreczko twoje aniolki cudo:tak:i jak slodko sobie spia:tak:(ja uwielbiam jak moja banda tak sobie spi:tak:)
bodzinko kapciuchy karollo ma superaskie:tak:i fajowy z niego chlopak:tak:
rameczki i prace ze zdjeciami supcio dziewczyny:tak:
sara cuudo a ten stroj no po prostu sliczny:tak:
lilcia ach te wloski :-)jakie dluugie:szok:slicznosci:tak:

Ależ z Sarenki śliczna pannica rośnie! Zdjęcie w kostiumie - bomba! Krasnoludki na spacerze superowe:tak::-D
Anii - Lilcia niesamowite ma te włoski! Złotowłosa księżniczka ci rośnie :tak:

Sarenka śliczności:tak:
Lilci włoski cudo:-)
A ja wam pokażę dwa zdjęcia. Ciekawe czy zgadniecie o co mi chodzi;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Sikoreczko nie bardzo wiem...na pierwszym zdjęciu wydaje mi się Madzia...może na drugim jest kto inny...?nie wiem...

a ja wkleję trochę zabawy na zimowe smutki...

Do góry