reklama
Patija
Mamusia Krecika i Lusi
Konrad tez ma dlugie wlosy, myslalam nad skroceniem, ale tesciowa ciagle mnie prosi zebym go jeszcze nie obcinala i nazywa go malym hipisem. No wiec narazie nie obcinam
A ostatnio czesałam Ole i Kondzio tez sie domagał kitka wiec mu zrobiłam, oczywiscie najwieksza frajda byla zdejmowanie gumki:-)
1.4.tutaj widac jakie mam dlugie wlosy
2. Pierwsza kitka
3. A tu jeszcze trenuje z tatą
A ostatnio czesałam Ole i Kondzio tez sie domagał kitka wiec mu zrobiłam, oczywiscie najwieksza frajda byla zdejmowanie gumki:-)
1.4.tutaj widac jakie mam dlugie wlosy
2. Pierwsza kitka
3. A tu jeszcze trenuje z tatą
Załączniki
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Dziewczyny, dzieciaki cuuuuuudne
Tylko wytłumaczcie mi, proszę, jak to jest: Wasi chłopcy muszą do fryzjera chodzić takie czupryny mają, a moja Oliwka-dziewczynka włosami za specjalnie nie grzeszy .To niesprawiedliwe
Tylko wytłumaczcie mi, proszę, jak to jest: Wasi chłopcy muszą do fryzjera chodzić takie czupryny mają, a moja Oliwka-dziewczynka włosami za specjalnie nie grzeszy .To niesprawiedliwe
Patija
Mamusia Krecika i Lusi
Hihi Inna moja corka prawie do drugiego roku tez byla łysa i nawet jak byla ubrana na rozowo to sie ludzie pytali czy to chlopiec czy dziewczynka za to teraz wlosy jej ruszyły i grzywka obcinana co 2 miesiace i pierwsza wizyte u fryzjera tez juz miala, skośna grzywka byla, a teraz na wiosne planujemy kolejna wizyte
nineczka
Fanka BB :)
Ależ fajne te wszystkie dzieciaki
Patija - mały akrobata ci rośnie albo mistrz sztuk walki
Sikoreczko - zdjęcie Madzi jako aniołka to normalnie w ramkę i na ścianę! Fajny pirat z Adrianka :-)
Co do włosków - ja sama byłam długo łysa jak polano i na każdym zdjęciu z wczesnego dzieciństwa mam na głowie czapkę albo kapelusik A Hanulec włosy ma chyba po tacie, bo zaraz i u nas fryzjer...
Patija - mały akrobata ci rośnie albo mistrz sztuk walki
Sikoreczko - zdjęcie Madzi jako aniołka to normalnie w ramkę i na ścianę! Fajny pirat z Adrianka :-)
Co do włosków - ja sama byłam długo łysa jak polano i na każdym zdjęciu z wczesnego dzieciństwa mam na głowie czapkę albo kapelusik A Hanulec włosy ma chyba po tacie, bo zaraz i u nas fryzjer...
aniii
aaaaa Kotki dwa...
Patija rzeczywiscie Konrado ma długie kudełki. fajoskie....teraz u chłopaków modne fryzury z długimi włosami.....ja Lilce nie obcinałam, nie obcinam i nie będę...hehe....dopóki do pasa nie będzie miała...może już niedługo...bo jak jej się umyje i rozpuści to ma już długaśne...muszę zrobić fotki i wam wkleję.....mycie włosów mamy w piątek.....
konrad ma supcio wlosy
ja sebke scinalam juz dwa razy sama bo go z dziewczynka mylili
inna musze cie pocieszyc moja corcia dlugo miala krotkie wloski a teraz geste piekne wloski(a jak sie urodzila to na czubku wogole wlosow nie bylo)a teraz latem moje dziecko katusze przezywa w tej swojej czuprynie nawet wiazanie nie pomaga
ja sebke scinalam juz dwa razy sama bo go z dziewczynka mylili
inna musze cie pocieszyc moja corcia dlugo miala krotkie wloski a teraz geste piekne wloski(a jak sie urodzila to na czubku wogole wlosow nie bylo)a teraz latem moje dziecko katusze przezywa w tej swojej czuprynie nawet wiazanie nie pomaga
reklama