reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

O mojego Kubka tez sie fryzjer pyta..ale Kuba nie usiedzi na krzesle wiertaczek jeden wiec lazi z dlugimi wlosami...moze dogoni Lile? i bede mu robic kucyki ;-)

reklama
:-D Konrad tez ma dlugie wlosy, myslalam nad skroceniem, ale tesciowa ciagle mnie prosi zebym go jeszcze nie obcinala i nazywa go malym hipisem. No wiec narazie nie obcinam:happy2:
A ostatnio czesałam Ole i Kondzio tez sie domagał kitka wiec mu zrobiłam, oczywiscie najwieksza frajda byla zdejmowanie gumki:-)
1.4.tutaj widac jakie mam dlugie wlosy
2. Pierwsza kitka
3. A tu jeszcze trenuje z tatą

Załączniki

• DSC03347.JPG
    DSC03347.JPG
    70,1 KB · Wyświetleń: 18
  • DSC03354.JPG
    DSC03354.JPG
    401,6 KB · Wyświetleń: 17
  • DSC03351.JPG
    DSC03351.JPG
    497 KB · Wyświetleń: 18
  • DSC03346.JPG
    DSC03346.JPG
    73,7 KB · Wyświetleń: 15
Dziewczyny, dzieciaki cuuuuuudne :tak:
Tylko wytłumaczcie mi, proszę, jak to jest: Wasi chłopcy muszą do fryzjera chodzić takie czupryny mają, a moja Oliwka-dziewczynka włosami za specjalnie nie grzeszy :sorry2:.To niesprawiedliwe :-p

Hihi Inna moja corka prawie do drugiego roku tez byla łysa i nawet jak byla ubrana na rozowo to sie ludzie pytali czy to chlopiec czy dziewczynka:sorry2: za to teraz wlosy jej ruszyły i grzywka obcinana co 2 miesiace i pierwsza wizyte u fryzjera tez juz miala, skośna grzywka byla:-p, a teraz na wiosne planujemy kolejna wizyte:-D

Ależ fajne te wszystkie dzieciaki :tak::cool2:
Patija - mały akrobata ci rośnie albo mistrz sztuk walki :cool2:
Sikoreczko - zdjęcie Madzi jako aniołka to normalnie w ramkę i na ścianę! Fajny pirat z Adrianka :-)
Co do włosków - ja sama byłam długo łysa jak polano i na każdym zdjęciu z wczesnego dzieciństwa mam na głowie czapkę albo kapelusik :sorry2: A Hanulec włosy ma chyba po tacie, bo zaraz i u nas fryzjer...

Patija rzeczywiscie Konrado ma długie kudełki. fajoskie....teraz u chłopaków modne fryzury z długimi włosami.....ja Lilce nie obcinałam, nie obcinam i nie będę...hehe....dopóki do pasa nie będzie miała...może już niedługo...bo jak jej się umyje i rozpuści to ma już długaśne...muszę zrobić fotki i wam wkleję.....mycie włosów mamy w piątek.....

konrad ma supcio wlosy:tak:
ja sebke scinalam juz dwa razy sama bo go z dziewczynka mylili:-D
inna musze cie pocieszyc moja corcia dlugo miala krotkie wloski a teraz geste piekne wloski(a jak sie urodzila to na czubku wogole wlosow nie bylo)a teraz latem moje dziecko katusze przezywa w tej swojej czuprynie nawet wiazanie nie pomaga:blink:

reklama
Do góry