reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

A no Bodzinko nadal sie wspina na wszystko:baffled:teraz juz jest na tyle sprytny ze jak gdzies wejsc nie moze to podjezdza samochodem, albo podsuwa sobie krzesełko i stopien gotowy. Mozna go ściągać w kolko ale dopóki nie spadnie to nie przestanie (na max10 min):-D

reklama
lilka swietna:tak:
karolek pieknie spi (az dziw ze bylo mu wygodnie:szok:):-D
sikoreczko masz cudne dzieciaczki a jak pieknie sie bawia razem:tak:
patija twoje blondaski przeslodkie:tak:

moje skarby:-)

Załączniki

• 2.JPG
    2.JPG
    17,3 KB · Wyświetleń: 19
  • 3.JPG
    3.JPG
    17,7 KB · Wyświetleń: 19
  • 1.JPG
    1.JPG
    18,1 KB · Wyświetleń: 21
Patija śliczne są te twoje aniołeczki:-D Na zdjęciach wyglądają jak malutkie niewiniątka:-p
Ewa aleeż ten czas szybko leci:-) Dobiero taki robaczki małe były a tu proszę kawał chłopa.:-D Córeńka to pewno niedługo zacznie chłopakom serca łamac;-)

Ewa Paulinka śliczna panienka.
Sebastianek niedawno taka kruszynka a teraz chłopak na schwał...
Ja oglądałam ostatnio zdjęcia małego Loka i nie mogłam uwierzyć,że on taki wielki.Jak ten czas szybko minął.Za szybko....

Ewa Twoje szkraby cudo, Paula piosenkarką chyba zostanie a Sebuś...śliczne oczy ma...komu je da...????
Patija Twoje blond Aniołki to mnie powaliły. a Ola...jaka ona jest śliczna!!! brakowało mi Twoich piękności...
a Karolka męczą zabawy skoro tak pada:-D w niekontrolowanych miejscach
Sikoreczka ładny nieład masz w domku po zabawach. grunt żeby dzieciaki nie przeszkadzały sobie wzajemnie

reklama
Jejku, strasznie dawno nie zaglądałam na nasze listopadowe wątki. Cóż, matka pracująca jestem...ehh..Nagminny brak czasu
I proszę, jak Wam dzieci cudnie porosły!!!!
Przecudne, rozkoszne i słodziaszcze okropnie! No i co się dziwić, najlepszy rocznik i miesięcznik, prawda?

Załączniki

• Obraz 050.JPG
    Obraz 050.JPG
    22 KB · Wyświetleń: 22
  • Obraz 55.JPG
    Obraz 55.JPG
    10,9 KB · Wyświetleń: 52
Do góry