reklama
Pola 30
Fan(ka)
Anii-Lila jest taka śliczna!!! A z ząbkami z przodu taka dorosła a jednak słodka Pi i Sigma siadają przy Lilce!
Lilka jest prześliczna:-):-):-)Kombinezon super, teraz Lila może śmigać w największe mrozy, no i jak pieknie w nim pozowała:-)
Kto chce mojego syna???Kto da więcaj za "nadpobudliwe ruchowo",śpiące w dziwnych miejscach dziecko??
Kto chce mojego syna???Kto da więcaj za "nadpobudliwe ruchowo",śpiące w dziwnych miejscach dziecko??
Hehe, dzięki dziewczyny:-) Nawet nie zauważyłam tej misiowej nawałnicy:-) Ale fakt że Zosia jakoś się ostatnio na maskotki uparła.
Lila, ech, co tu dużo pisać...piękna. Kombinezon świetny - oj, będą zabawy w śniegu:-)
Karolek pomysłowy jak zwykle - Bodzinko kochana czym Ty go karmisz, ze on tak pada w krzesełku;-):-) W piżamce przesłodki mały rozrabiaka
Oliwka super bobas - niesamowita - po tym jak zobaczyłam jej taniec - nie mogę się jej nadziwić. Śliczny i zdolny maluch No i szczególnie - tak jak i Madzia - bliski memu sercu - bo mogłyby założyć trio małych łysolków (no tak w przenosni - bo jakiś włosek na głowce jest);-)Ale, ale , jeszcze będą loki i kucyki:-)
Madziowe minki - przesłodkie i zadziorne - jak Madzia:-) Oj, nie da sobie dziewczynka w kaszę dmuchać. A Madzia wspinająca się przy telewizorze - zupełnie jakbym Zośke widziała.
Lila, ech, co tu dużo pisać...piękna. Kombinezon świetny - oj, będą zabawy w śniegu:-)
Karolek pomysłowy jak zwykle - Bodzinko kochana czym Ty go karmisz, ze on tak pada w krzesełku;-):-) W piżamce przesłodki mały rozrabiaka
Oliwka super bobas - niesamowita - po tym jak zobaczyłam jej taniec - nie mogę się jej nadziwić. Śliczny i zdolny maluch No i szczególnie - tak jak i Madzia - bliski memu sercu - bo mogłyby założyć trio małych łysolków (no tak w przenosni - bo jakiś włosek na głowce jest);-)Ale, ale , jeszcze będą loki i kucyki:-)
Madziowe minki - przesłodkie i zadziorne - jak Madzia:-) Oj, nie da sobie dziewczynka w kaszę dmuchać. A Madzia wspinająca się przy telewizorze - zupełnie jakbym Zośke widziała.
sikoreczka79
Fanka BB :)
Lilka śliczności. A w tym kombinezonie po prostu super:-)
Lolek z tym zasypainiem mnie rozbroił
No to teraz trochę moich łobuziaków;-)
Lolek z tym zasypainiem mnie rozbroił
No to teraz trochę moich łobuziaków;-)
Ostatnia edycja:
Patija
Mamusia Krecika i Lusi
Lilcia w kombinezonie wyglada przeuroczo.!!! Sliczna z niej dziewczynka.
Karolek niezły spioszek, ale sie musial zmeczyc.
Sikoreczko super rodzenstwo:-), moje maluszki jak sie zaczna bawic razem to tez robia STRASZNY bałagan. No a potem jak z Ola sprzatamy to Konrad wyrzuca zabawki na nowo...
A tu my się troche przypomnimy
1. Zabawa w liściach jest najlepsza
2. A co, tez bede jezdził na rowerze jak siostra;-)
3. Mam juz 8 ząbków
4. Szaleństwo w zabawkach w sklepiku na lotnisku
5. Ola z kuzynką Vivienn
Karolek niezły spioszek, ale sie musial zmeczyc.
Sikoreczko super rodzenstwo:-), moje maluszki jak sie zaczna bawic razem to tez robia STRASZNY bałagan. No a potem jak z Ola sprzatamy to Konrad wyrzuca zabawki na nowo...
A tu my się troche przypomnimy
1. Zabawa w liściach jest najlepsza
2. A co, tez bede jezdził na rowerze jak siostra;-)
3. Mam juz 8 ząbków
4. Szaleństwo w zabawkach w sklepiku na lotnisku
5. Ola z kuzynką Vivienn
Załączniki
reklama