reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
Cynamonka dobre...hihihi...tylko ja Lili nie puszczę do haremu:no::no::no:
a pamiętacie jeszcze Sigmę i Pi z Matplanety??? nie? to popatrzcie...:-)/wreszcie przyszedł nam kombinezon...zima nam już nie straszna...wrrr/

Lilka jest prześliczna:-):-):-)Kombinezon super, teraz Lila może śmigać w największe mrozy, no i jak pieknie w nim pozowała:-)
Kto chce mojego syna???Kto da więcaj za "nadpobudliwe ruchowo",śpiące w dziwnych miejscach dziecko??:tak:

Hehe, dzięki dziewczyny:-) Nawet nie zauważyłam tej misiowej nawałnicy:-) Ale fakt że Zosia jakoś się ostatnio na maskotki uparła.
Lila, ech, co tu dużo pisać...piękna. Kombinezon świetny - oj, będą zabawy w śniegu:-)
Karolek pomysłowy jak zwykle - Bodzinko kochana czym Ty go karmisz, ze on tak pada w krzesełku;-):-):-D W piżamce przesłodki mały rozrabiaka:tak:
Oliwka super bobas - niesamowita - po tym jak zobaczyłam jej taniec - nie mogę się jej nadziwić. Śliczny i zdolny maluch:-D No i szczególnie - tak jak i Madzia - bliski memu sercu - bo mogłyby założyć trio małych łysolków (no tak w przenosni - bo jakiś włosek na głowce jest);-)Ale, ale , jeszcze będą loki i kucyki:-)
Madziowe minki - przesłodkie i zadziorne - jak Madzia:-) Oj, nie da sobie dziewczynka w kaszę dmuchać. A Madzia wspinająca się przy telewizorze - zupełnie jakbym Zośke widziała.

Lilka śliczności. A w tym kombinezonie po prostu super:-)
Lolek z tym zasypainiem mnie rozbroił:tak:
No to teraz trochę moich łobuziaków;-)

Ostatnia edycja:
Sikoreczka Twoje dzieci sa przesłodkie razem:-):-)No a bałagan koncertowy;-)Po oglądaniu tych fotek tylko utwierdzam się,że trzeba będzie w przyszłości zafundować rodzenstwo Lolowi:-):-)

Lilcia w kombinezonie wyglada przeuroczo.!!! Sliczna z niej dziewczynka.:tak:
Karolek niezły spioszek, ale sie musial zmeczyc.:-D
Sikoreczko super rodzenstwo:-), moje maluszki jak sie zaczna bawic razem to tez robia STRASZNY bałagan.:dry: No a potem jak z Ola sprzatamy to Konrad wyrzuca zabawki na nowo...
A tu my się troche przypomnimy
1. Zabawa w liściach jest najlepsza
2. A co, tez bede jezdził na rowerze jak siostra;-)
3. Mam juz 8 ząbków
4. Szaleństwo w zabawkach w sklepiku na lotnisku:baffled:
5. Ola z kuzynką Vivienn

Załączniki

• DSC02307.JPG
    DSC02307.JPG
    110,5 KB · Wyświetleń: 18
  • DSC02340.JPG
    DSC02340.JPG
    70,8 KB · Wyświetleń: 17
  • DSC02566.JPG
    DSC02566.JPG
    49,8 KB · Wyświetleń: 15
  • DSC02780.JPG
    DSC02780.JPG
    93,4 KB · Wyświetleń: 18
  • DSC02673.JPG
    DSC02673.JPG
    66 KB · Wyświetleń: 20
reklama
Patija śliczna parka:-):-):-)Ola ma takie jaśniutkie włoski, Mały na rowerze fantastyczny.Dalej się wspina na wszystko??Śliczne dzieciaczki:-)

Do góry