reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Zosieńka ma prześliczny uśmiech:-):-).
Oliwka super:-):-).
Kuba z samochodem mojego Lola przypomina:-):-)
Zuzanka słodka i jak ładnie wyszła i jaka grzeczna u fotografa:-):-)

reklama
Mój łobuziak
1.Strongman cóż dla mnie znaczy wanienka.
2.Biegam po łóżku ze zdjęciem
3.Nurkuje.
4.Fajny fryz?
5.Wejde wszędzie:-)

Oliwka, Zosia, Zuzanka, Kubuś i Karolek wszyscy jesteście prześliczni:-) Duże buziaki od naszej paki:-D
No i troszkę Madziary:laugh2:

Ostatnia edycja:
Sikoreczka dzieciaki masz niesamowicie podobne do Ciebie.
Zuza niczym fotomodelka...i ma przekute uszka więc...witamy w klubie zakolczykowanych...
Lolek jako nurek super. a pidżamkę ma jak moja Lili:-)
Zosia chyba chce nam pokazać wszystkie swoje zabawki. misiaki pluszaki ekstra!!!
Kawalera z wywrotką i ja zamawiam:sorry::-D

Madzia robi świetne minki :tak:.No i z Adriankiem na pewno świetne tworzą rodzeństwo ;-)
Zuzanka rewelacyjnie pozowała :-).Śliczna z niej dziewuszka :tak:
Zosia cudowna, miśki super :-D
Lolo - mężczyzna pierwsza klasa, a jaki silny ;-)
A kawaler z wywrotką ma niezłe branie :laugh2:.

reklama
Ale zdjęć się posypało...hohohooh.
Inna-Oliwka z tą wielką lalą-jej, kto kogo powinien nosić??
Kasiu, widzę, że nie ma to jak miś dla dziecka:tak: A jedzenie ile radości sprawia..A to zdjęcie w sepii (półprofil) jest śliczne!
O, kurczę, nie zdążyłam do kierowcy wywrotki. Już zajęty, ale zakładam, że jak tak szybko pracuję, to Majka załapie się na kolejny kurs;-)
Bodzina-Karol, jak zawsze ma głowę pełna dzikich pomysłów! Brawo!
Sikoreczka-minki Madzi oraz te figury, które przybiera myszkując po domu są nie do podrobienia! Rewelacja! A na jednym z nich ma minę jak Papaj, kiedy się "zasadza" na szpinak. No, Adrian też w niczym nie ustępuje:tak:
Bara-sesja zdjęciowa Królewny Zuzanny bardzo udana. Ach te oczy!!!

Do góry