reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Anetka śliczna Magdunia jest:-):-):-)No i jest "siostrą bliżniaczką" mojego Lolka;-)Urodzili się w tym samym dniu:-)Wszystkiego najlepszego:-):-)Fajnie Ci pomaga pranie robić:-)

reklama
Nadrabiam, prawie miesiąc…….

Ewa super łobuziaki, dają Ci popalić, Paulina bez górnych jedynek - kapitalne zdjęcie.
Słodki mały Seba, a teraz w jego oczach można się zakochać..

Lolek na pufce, przeagent – alpinista, zawsze wesoły. Ciekawy, nawet do szafki wejdzie. Słodko wygląda śpiący w krzesełku

Cynamonka, Kubuś na fajne włoski, kiedy on tak wyrósł, tak rzadko go pokazujesz że ledwo go poznałam. Fajny z niego rajdowiec, ciekawe czy Ola też się załapie do kolejki, bo ta już długa hihi…..

Słodko Zosia śpi na tym misiu (pewnie się powtarzam), fajne to zdjęcie, na którym robi przegląd zębów tacie (chyba?), Ola też tak robi.

Mati z mopem - paść można, ach jaki przystojniak z dużymi oczkami.

Madzia uroczo z różyczką wygląda, też jej wszędzie pełno – za szafką, w szafce, pod stołem…. Zabawy z Adriankiem fajowe, kolorowo i wesoło… jakbym pokój moich „gadów” widziała

Sara urodzinowo taka elegancaka, superrr.

Hania w kąpieli i tych ogrodniczkach, bosko.

Martynka ma kapitalne loczki, słodki uśmiech.

Castingowe zdjęcia Julci – bomba!!!

Słodka Oliwcie, z jakim skupieniem ogląda bajki, a tą mega lalą ekstra

Zuzia na tych pozowanych zdjęciach dorośle wygląda, jakby to były jej drugie urodzinki, ślicznotka z parasolem.

Boziu jakie długie włoski ma Lilcia, brak słów ….. ślicznaaaaaa jest.

Patia, Kondzio na rowerze mnie rozbroił hihi………, śliczne kuzyneczki. Ola ma ładną fryzurkę, a Ty chyba też włosy obcięłaś?

Anetka, Madzia to fajna pannica już, pomaga mamie przy praniu, a i sama sobie poje... haha...

Oj Bodzinko, jak ja ci zazdroszczę, że Lolek sam biega. Moja cholernica tylko za rączki i za bardzo do wózka już nie chce.
A tak fajnie by się było po śniegu potarzać :-D

Dołaczam sie do wszystkich twierdzacych ze Sebastianek ma cudne oczka no i fajna zdolna siostre:tak:
Juz widac ze Madziunia chetnie bedzie pomagac mamusi;-) Sliczna jest:-)
Bodzinka ale u Ciebie sniegu nawalilo juz,:-D jestem w szoku bo u nas pada i natychmiast topnieje. Karolek w kombinezonie wyglada super:tak:
Dzekuje za wszystkie komplementy. aha Dorotko wlosow nie obcinalam juz kupe czasu:-D, po ostatnim obcinaniu nie bylam zbyt zachwycona wiec teraz chyba dopiero sie na swieta doczlapie do fryzjerki, razem z Ola bo sama jej grzywke obcinam, ale nie mam talentu bo coraz krzywsza mi wychodzi;-):cool2:

reklama
Sikoreczka CUDA;-);-)
Nam śnieg dzis też stopniał:-(Za koplementy dziękujemy, kombinezon i czapeczka to roczkowy prezent:-D

Do góry