reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Agnes super!!!też myślałam o czymś takim dla Lilki...możesz coś więcej mi napisać o tym castingu???i czy coś płaciłaś za sesję??? a Jula wygląda przebosko!!!!

reklama
Agnes-Mała wygląda luxusowo! Warto iść na casting, chociażby dla tych wspaniałych fotek.
A ja jestem doświadczona babka castingowa, więc życzę Pociechom dużo występów a rodzicom pieniędzy z tegoż tytułu:-)

Dzieki za mile slowka:-) Tez uwazam ze poki dziecko to nie meczy jest ok. A na tym castingu mala miala niezla frajde.Ona z aparatem od urodzenia jest oswojona wiec fotograf nie mial z nia problemu:-)

Nie chcę nikog pominąć, więc ogólnie : CUDNE DZIECIAKI :tak:Sara urodzinowa supcio
Hanutek śliczna, a kąpiel chyba uwielbia.
Martynka ma czaderskie loki
Jula przepięknie wyszła na zdjęciach.
Jeśli o kimś zapomniałam to przepraszam i prosze o wybaczenie.
A teraz trochę mojej pannicy ;-)

reklama
Do góry