reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

fotki i filmiki:):)

Porannakawa wielkie dzieki mam nadzieje ze sie sprawdzi bo marze o dziewczynce usg mam 19.11 to dam ci znac co lekarz zobaczy:rofl2::-D

reklama
porannakawa a może, skoro mój okruszek wypiął się na mnie pupą, znajdziesz coś na tej fotce? przeglądałam fora o nubach i według mnie, mój wygląda na chłopca... ale mogę być "skażona" własnymi wyobrażeniami ;) zajrzyj proszę w wolnej chwili (to zdjęcie z około 14 tg)

IMG_0370.jpg

Porannakawa a czy ja też mogę prosić o opinie?? bo ja nastepne usg mam dopiero w połowie grudnia a to jeszcze tyle czasu :sorry2:DSC_0153.jpg

zdjęcie z ok 13 tygodnia, może uda się tam coś dojrzeć ;-)
będę wdzięczna ;-)

Madziaka78 chlopczyk ! :-)

Kurczaczek niestety nie pomogę akurat tam gdzie chcialabym cos dojrzeć jest bardzo rozmazane , jakbym miala strzelac po budowie anatomicznej i skull to dziewczynka.

Dziekuję poranna kawa, lekarz na tym usg powiedział, że nic konkretnego nie widać, ale że za wcześnie na ustalenie płci. Więc też po cichu liczę na dziewczynkę ;-)

reklama
Do góry