reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

fotki i filmiki:):)

_DSC0064.jpgBoni jest najstarszy z naszych zwierzaków i jest niezastąpionym łowcą mimo że wychowany na blokach.

reklama
edytka78- od razu widac, ze fafik ma warunki, zeby byc dobrym stróżem:-) a kociskaa prze, prze, przecudownee:-) wczoraj oglądaliśmy program uwaga o fatalnych warunkach w jednym ze schronisk, ja ryczałam, a mój M, uciekł do kuchni i tylko się dopytywał, czy już koniec tego programu, biedak nie mógł tego ogladac:-( a potem mnie namawiał, żebyśmy wzięli jakiegoś kudłaczka z tego schroniska, i pewnie gdybyśmy mieli więcej miejsca, to jakiś "brzydalek" przywędrowałby do nas:-)

iloonka- buldożki to pożeracze serc, ja bardzo chciałam miec takiego cudaczka, ale mój M. powiedział, że nie będzie z takim szczurkiem spacerował, po czym zdecydował się na zakup jeszcze większego "szczura":-) nazywanego też przez przypadkowych przychodniów: świnią, mutantem, trollem, paszczurme itd hehehehe:-):-) ale ja kocham takie dziwadła:-)

cobraOna- goliatek skradł moje serce, i ten pyszczulek z siwizną, słodkości:-)a Jewel i Benek bardzo dumne paniska:-)

reklama
A to moje dwa misiaki pomiędzy którymi jest pół roku róznicy :-):-D
Milka urodziła się w marcu, a Ninka we wrześniu :-D

Ostatnia edycja:
Do góry